Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Sintef er en del av klima-svindel-industrien!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Ble vi alle lurt og svindlet av Sintef? De nekter den dag i dag at de tok feil angående strømpriser, ifølge forskningsleder Ellen Krohn Aasgård!

Det var Sintef som utarbeidet anbefalingene til politikerne om at prisen på strøm ikke ville gå opp som følge av utenlandskablene. Disse fikk sine tall fra klima-baronene og som deretter ble lagt til grunn fremfor politikerne.

Modeller for beregning av klima er uendelig mer komplisert enn de enkle økonomiske modeller for strømprisen og selv disse klarte de ikke engang å få korrekt!

Politikerne slukte på sin side klima-hysteriets konklusjoner fra Sintef uten motforestillinger og sjekket heller ikke alternative kilder som for eksempel klimarealistene, da de allerede sto med begge føttene i den klimahysteriske ideologiske salaten. Der utsagn som «Det er umoralsk å tvile» er konstruert for å kneble dissidenter og forhindre fri debatt.

Klima-baronene forer politikere med falske reklametall, som danner grunnlaget for vedtak om enorme subsidier. Det er historens største svindel. Hastverket som de stadig påpeker er nøkkelen for profitørene. Vi må handle nå! Vi har bare 3 år på oss, osv. Du kjenner kampanjen nå?

Uten klima-hastverket og politisk panikk ville det vært tid til forsiktighet og kontroll. Derfor har alle BI-folka blitt «grønne» og vil alltid ha mer og mer klimapolitikk. Det gir penger i kassa og aksjene de har investert i grønne selskaper stiger. Det blir aldri for dyrt og aldri for mange vindmøller eller nok «klimatiltak».

Modellene viser

Sintef – eller skal vi heretter kalle dem med sitt rette navn: Svindlef – henviser til sine modeller som fortalte dem hvilken politikk de skulle anbefale. I likhet med klimamodeller er disse underlagt de samme regler i dag som for 40 år siden i datamodellenes spede barndom: SHIT IN = SHIT OUT!

Modeller for beregning av klima er uendelig mer komplisert enn de enkle økonomiske modeller for strømprisen. Selv disse klarte de ikke engang å få korrekt, så hvordan i himmelens navn kan vi stole på klimamodellene? Svaret er enkelt: Vi kan ikke det! Modeller gi de svarene som modelløren ønsker!

Vi må si klart ifra! Det er nok nå!

Alle ser nå konsekvensene av denne hodeløse og skamløse grønne ideologien, det grønne skiftet og det må ta slutt. Nå må dere reise dere opp og gi beskjed at dette aksepterer vi ikke lenger.

Jeg oppfordrer derfor alle klimarealister til å gå inn på Sintef sine FB sider og kommenter at dere er imot hele klimahysteriet og vis deres mistillit til deres anbefalinger og konklusjoner.

Deretter må dere gå inn på samtlige partienes sine sider å si klart ifra. Gjerne del og spre denne artikkelen over alt dere kan. Vi må få stanset galskapen og politikerne må rives ut av klørne på den grønne globalistiske ideologien som har formørket deres formål og retning.

Norske politikere skal ikke redde verden, vi er i et ekstremt mindretall. Norske politikere burde ha som mandat å sette Norge først i alle sammenhenger og kun gå inn for det som gavner det Norske folket. Vi ser nå at det globalistiske EØS/EU kjøret innen de fleste områder men spesielt energipolitikken er fullstendig feilslått!

https://www.facebook.com/sintefforskning

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube