Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Hetebølge på 700 grader celsius

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Birkelandstrømmer forklarer polar-vortex og jordens klima

Jordens klima er i likhet med de andre planetene i solsystemet uløselig knyttet til solen og spesielt dens magnetfelt og partikkelstrømmer viser det seg. Men ikke bare er jorden påvirket av solen men også Jupiters enorme magnetfelt som sammen med de andre planetene danner et tett bånd mellom seg av gjensidig påvirkede magnetiske feltlinjer.

Dette elektromagnetiske «kaoset» driver og opprettholder enorme orkaner og vinder på Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun. Det blir derfor innlysende at Jordens klima og værfenomener kan forklares med Solens elektromagnetiske ville liv i sterk interaksjon med Jupiter.

En hetebølge på 700 grader celsius

Den 1. oktober 2022 oppdaget de at Solen har initiert en hetebølge på hele 700 varmegrader på Jupiter og med en størrelse på 10 ganger jordens diameter. Hetebølgen beveget seg over planeten med en hastighet på 2400 meter pr. sekund, eller 8640 km/t – som er tett på 7 ganger lydens hastighet.

En hetebølge på 700 grader celsius

Alle gassplanetene er flere hundre grader varmere enn det som Solens TSI og dagens modeller kan forklare. Dette gjelder både Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun. Det er derfor innlysende at Jorden som også har en tykk atmosfære er under direkte påvirkning av de samme fenomener som de observerer ellers i vår solsystem. Den antatte drivhuseffekten kan vise seg å være en total avsporing i forhold til å beskrive jordens klima.

Solen påvirker ikke Jorden

Når nesten alle værfenomener på de andre planetene i solsystemet kan forklares ut fra Solens egenskaper og adferd blir det nesten noe stakkarslig over klimaforskere som løper rundt og advarer om klima på grunn av CO2 på vår planet. Det er ufattelig at vi har noen mennesker som er så til de grader ute av stand til å se de virkelige sammenhenger som Jordens klima har med resten av solsystemet.

Se denne filmen fra Stuart Talbott: Electric Jupiter Baffles Astronomers, så får du klarhet i hvor tett Jordens klima er integrert med resten av solsystemet i likhet med alle de andre planetene.

Cover foto av: Siranush Babakhanova

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube