Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Norsk bokmålEnglishDeutsch
Einar R. Bordewich

Siv. Ing. Geir Hasnes intervjues av Fakta360 om Klimahysteriets absurde realiteter

Støtt vårt arbeid mot propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Vi har fått besøk av Geir Hasnes i studio hos Fakta360. Vi diskuterer klimakrise, retorikken, faktagrunnlaget, manglende politisk styring og den skakkjørte energipolitikken. Globalismen eller de internasjonale politikernes inntog på arena. Vi diskuterer klimareligionen og hedningenes frykt for naturen (Paganisme).

Skolesystemets falitt angående kildekritikk og propaganda. De manglende klimakatastrofer og IPCC sin arbeidsmetodikk. Forskningsjournalenes korrupsjon og statlig styrt vitenskap. Temaene er mange og omfattende i dette intervjuet med Geir Hasnes. Se filmen her:

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: