Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Borgerkrig? De har fått nok av myndighetenes tyranniske klimaterrorisme. Bøndene står i frontlinjen!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Den fascistiske politikken i det grønne skiftet og det kriminelle Net-Zero bedrageriet, har kvelt bøndenes økonomi og tvinger dem både konkurs og fra gård og grunn. Pålitelige energier som kull- og atomkraftverk er stengt ned i klimaets navn, milliarder er sløst vekk på ubrukelige vindmøller, og sammen med CO2 avgifter har dette medført en enorm økning av energikostnadene. I tillegg pålegges bøndene klimabaserte nitrogenavgifter og til sammen knekkes bondekulturen fullstendig økonomisk. De har nå intet mer å tape.

Bondeopprøret pågår nå i samtlige Europeiske land, hvor Nederland, Frankrike, Tyskland, Spania og Italia er mest omfattende. Den sparsomme Norske mediedekning av revolusjonen og opprøret i Europa, hvor saken omtales som et trivielt og nesten udramatisk landbruksoppgjør hvor partene er litt uenige. Myndighetene har ført en økonomisk krig mot bøndene i klimaets navn, og de har ikke lenger noe å tape. Derfor er det i realiteten en eksistensiell krig bøndene fører mot myndighetene og de stenger nå ned både flyplasser, sentrale togstasjoner og infrastruktur med alle midler de har: Traktoren, høy og gjødsel!

Trailersjåførene har det ikke bedre og har slått seg sammen med bøndene, og de har nå over 80% av befolkningen bak seg som støtter opprøret. De fleste, inkludert alminnelige folk, begynner nå å våkne opp til realitetene av den grønne woke fascistiske politikken, som er presset fram av en elite uten folkets vilje bak.

Det er ikke bare mediene som legger lokk på det enorme opprøret som pågår nå, men sosiale medier som facebook og YouTube forhindrer spredning av disse nyhetene. Det er i realiteten nå kun Elon Musk sin plattform X (tidligere Twitter) hvor man kan få reell informasjon om hva som foregår. Stort sett alle andre kanaler bedriver sensur og legger lokk på realitetene. Så om du ikke har X så er det på tide at du skaffer deg en plattform med ytringsfriheten intakt, takket være Elon Musk.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube