Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

For demokratiets beste, må du skjønne! 

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det var en fornøyelse å lese Stian Bromark sine fortvilte ord i “Desinformasjonskrigen i Dagsavisen” om at demokratiet faktisk fungerer. Det var nok neppe det han mente, for i likhet med mange andre totalitære ideologisk besatte personer, mener de at demokratiet er under angrep og må beskyttes. I perioder hyller han demokratiet, men virket samtidig svært frustrert over at det faktisk fungerer. For som han sier, er det radikale ytre høyrepartier som stormer frem på meningsmålinger i de fleste europeiske land. Da mener han desinformasjon fra høyreekstreme journalister, trollfabrikker, konspirasjonsteoretikere og populister må knebles for å forhindre fremveksten av alternative media. Gjennom EU sitt nye direktiv, som skal beskytte oss mot forsøplingen av informasjonsflommen vi utsettes for, vil han sensurere disse stemmene – forteller han. For “demokratiets” beste, må du skjønne.

Med andre ord, ikke bare peker han nettopp på det som er kjernen i opprøret, men fungerer således samtidig som et soleklart eksempel og talerør for de totalitære kreftene som opprøret kjemper mot: Den grønne fascistiske galskapen, de woke kreftene og totalitære tendensene til EU og WEF. Det er altså dette de frykter mest av alt når de sier at demokratiet er under angrep, nettopp at demokratiet fungerer slik det er ment å fungere. Men den gruoppvekkende tanken han ubevisst sliter med, er at folket ikke lenger er enige med disse udemokratiske systemene og deres moralske portvoktere. Han ser at de kreftene som vinner frem, er for det meste uenige i politikken som føres i dag, og spesielt er det klima, innvandring og sikkerhet, han frykter skal endres av disse reaksjonære ytre høyrekreftene. Ved å tillate slike krefter å bli demokratisk valgt så skal altså unionen eroderes bort fra innsiden, som han sier. Demokratiet er for han blitt som en Trojansk hest av ytre høyrekrefter som sprer seg som en kreftsvulst i deres ideologiske drømmeverden, og da må de aksjonere. For “demokratiets” beste, må du skjønne.

Han minner meg sterkt om en ytre venstre neo-Marxist/fascist som frykter at demokratiet fungerer, når han kommenterer opprøret som foregår i EU som radikale ytre høyrepartier. Det er folket som gjør opprør mot det fascistiske grønne skiftet som kveler jordbruk og bøndene gjennom enorme økte skatter og avgifter, påtvunget av en elite de ikke har valgt. Folket har gitt sin dom og bondeopprøret har over 80% av befolkningen på sin side som sympatisører. Folket heier på opprøret, stemmer inn nye krefter gjennom demokratiske valg, og de totalitære ideologer skjelver. Dette kommer sterkt til uttrykk når Bromark til alt overmål skriver: “Det du skal være mest redd for er ikke krig eller klimaendringer, men dikt og forbannet sprøyt”. Med andre ord så frykter han at du ikke skal frykte krig og klimaendringer. Underforstått her ligger det at de som ikke frykter klimaendringer, er konspirasjonsteoretikere, klimafornektere og vitenskapsfornektere som må sensureres. For “demokratiets” beste, må du skjønne.

Derfor mener han at 2024 vil bli et år med desinformasjonsbonanza uten like i tiden fremover, hvor de myndighetstro media mister herredømmet over hva folket blir fortalt. Trollfabrikker (les. alternative media), deep-fake-videoskapere, hackere, konspirasjonsteoretikere, dumme AI-roboter og klimafornektere vil derfor bli ditto berikende for de som eier Meta, X og TikTok, forteller Bromark. En mann som til de grader skriker om hjelp til sin døende mor (les. MSM) roper derfor fortvilet etter sitt eneste halmstrå: EUs Digital Services Act. 

Denne EU-loven skal altså beskytte MSM, og alle oss andre selvsagt, mot den ufiltrerte nyhetsstrømmen som nå spesielt X er blitt en mester på. Det er altså alternative media og Putin vi må beskyttes mot av EU, mener Bromark. 

Men folket har for lengst avslørt det virkelighetsfilter som han og MSM representerer, og forlater dem i hopetall. Det er også derfor han kjemper så hardt for sin døende mor. Han vil ubønnhørlig, slik som så mange andre journalister i MSM, nødvendigvis miste jobben sin. Men som et halmstrå har de jo også Putin som desinformatør de kan skremme oss med, og skal vi tro Bromark, så vil alle som hører på Putin nødvendigvis også tro på det han sier. 

Dette må vi uvitende sauer beskyttes mot og han hyller EU med å si: “EU skal ha honnør for å forsøke å beskytte oss mot forsøpling av offentligheten, selv om det jo faktisk er vi selv som står for brorparten av brønnpissingen med vår ukritiske deleglede på sosiale medier”. Ikke bare er vi så dumme, at vi tror det som andre enn dem selv skriver, uten deres underforståtte aksept, må vite, men at vi til og med deler det vi synes er bra. Hørt på maken! Tenk at folket får lov til å dele det han mener er “desinformasjon”. Jeg synes jeg hører hans desperate skrik og kaller på sin syke mor om å komme han til unnsetning og berge folket som han kaller saueflokken. Berge demokratiet! For “demokratiets” beste, må du skjønne.

Det er derfor han avslutter sin artikkel, nesten tåredryppende, om at dersom MSM går ned så går også de alternative media ned, og ber deg til slutt om å tegne et abonnement hos dem. Helst to. 

PS! Vil for ordens skyld bare kommentere hans siste metafor om synkende skute. For det første så er det nesten innlysende at man kjøper ikke billett til et synkende skip. Dernest så vet vi at en synkende skute har nok med å kave for seg selv og er ikke i stand til å kjempe videre eller senke andre, såfremt de ikke eier dem også. Så vinneren som fremdeles flyter, blir nok alternativ media og herunder Fakta360. 

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Ta aksjon for klimakampen!

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!