Støtt Fakta360.no
VIPPS til 921 44 050.
Eller gi en donasjon med kredittkort her.

Resultatet av oppropet mot klima-alarmistene

Her presenterer vi det fortløpende resultatet av oppropet som vi kjører mot klima-alarmistene. Hvis du vil tegne deg på så bare gå hit og signer. Du må også bekrefte din signatur og offentliggjøring gjennom en epost som du mottar etter signering.

Dette er en variant av det amerikanske oppropet som til slutt fikk over 30000 signaturer og hvor over 9000 inneholdt en høyere akademisk grad.

Hver og en av de som står på denne listen er bekreftet via en online signatur og epost etterpå. Vi gjør oppmerksom på at vi har fått inn langt flere signaturer men alle har ikke bekreftet ennå. Kun de som har bekreftet publisering via epost kommer ut offentlig. Har du signert og ikke mottatt slik epost bør du sjekke ditt spam filter. Fremdeles ikke mottatt epost så kontakt meg.

[jtrt_tables id=”1323″]

 

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: