Støtt Fakta360.no
VIPPS til 921 44 050.
Eller gi en donasjon med kredittkort her.

Underskriftskampanje mot klima-alarmistene

Vi oppfordrer Norges regjering til å avvise IPCC sine politiske rapporter og Parisavtalen.

Tilgangen på billig energi er den beste garantisten for menneskehetens utvikling mot velstand. I dag er billig energi forbundet med vannkraftverk, atomkraftverk, olje, gass og kull. De foreslåtte tiltakene om tvungen utfasing av slike billige energikiler og store CO2 avgifter vil skade miljøet, forhindre vitenskapelig framgang og ødelegge helsen og utviklingen til millioner av mennesker på planeten. Det er langt mer effektivt å bruke billig energi for å rense og forbedre eventuelle miljøskadelige effekter i produksjon av energi.

Oppropet:

Der finnes ingen overbevisende vitenskapelige bevis om at menneskers utslipp av karbondioksid (CO2) eller andre drivhusgasser er årsaken til eller vil forårsake en katastrofal global oppvarming av Jordens atmosfære og som vil ødelegge planetens klima.

Tvert imot er det bevist at en økning i karbondioksid i atmosfæren har mange gunstige effekter på planter. Derigjennom er det positivt også for dyr og mennesker.


Hva skjer etterpå?

Etter innsending av skjema vil systemet sende deg en epost hvor du må gå inn å bekrefte din signatur og om du vil bli vist offentlig eller ikke. Det beste er jo at vi får flest mulig til å stå frem offentlig slik at det gir en tyngde til saken.

Det viktigste du nå gjør er at du deler linken til denne undersøkelsen slik at flest mulig kan delta. Kanskje klarer vi med mange nok stemmer å gjøre en forskjell i Norsk politikk på dette området?

Resultatene

Resultatene legges ut fortløpende og med ujevne mellomrom etter en manuell sjekk her på disse sidene.

Med hilsen

Einar R. Bordewich
En engasjert medborger!

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: