Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Bekymret over klima og miljø-rotet i NRK og AP

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

NRK forteller om Martin Henriksen, en AP politiker som er bekymret for at det er så mange som er skeptiske til klima-religionen deres. Han er sågar stortingskandidat for Troms AP og mener derfor at det er alvorlig at så mange fornekter at klimaendringene har sammenheng med forurensning skapt av mennesker.

Dette skriver de om i denne artikkelen på NRK: Bekymret over miljøskeptikere

Etter kort tid kommer rosinen i pølsa: «Det er full enighet blant de fleste seriøse forskere i verden om at klimaendringene er menneskeskapt» forteller AP-Politikeren. Er det ikke fantastisk at de nå har jobbet seg opp fra 97% konsensus til 100% konsensus.

Les her: om hvordan de fikk 97% konsensus.

Videre så stiller AP politikeren seg spørsmål om dette er en effekt av «klimafornekteren» Trump som president og «klimafornekter-partiet» FrP som nå er i regjering.

Faktafeil og surr i begrepene

For det første så sammenblander AP-politikeren klima og miljø. Han begrunner at det er alvorlig at folk «fornekter at klimaendringer har sammenheng med forurensning skapt av mennesker.» Selv IPCC sier ikke at CO2 er en forurensning, men at den har en såkalt tilbakestrålende effekt av varmeenergi. AP-politikeren vet kanskje ikke at jorden har blitt mye grønnere på grunn av økt CO2 i atmosfæren? Da kan han lese mer om det her: Jordens vegetasjon økt med 2 x USA’s areal!

CO2 er altså ikke en forurensning men en fordel for alt planteliv, inkludert dyreliv og mennesker. Det er nå ca 400 ppm og den var på ca. 280 ppm før den industrielle revolusjon startet. Plantene på planeten får problemer om CO2 konsentrasjonen blir under 255 ppm, så vi kan si at planeten var faktisk nær døden før vi berget den!

Overskriften i artikkelen er sågar «Bekymret over miljøskeptikere». Det er uvisst om dette er AP-politikerens manglende kunnskaper men jeg heller mer mot at det er begge journalistene i NRK som gjerne vil ha en slik merkelapp på FrP folkene, siden de var «vinneren» av deres skeptisk-konkurranse. Man må jo faktisk bare le av slik total inkompetanse i NRK, at de ikke forstår forskjell mellom klima og miljø, men det er dessverre ikke nytt.

Flokken, latterliggjøring og konsensus

For å ta det patologiske først med denne AP politikeren, så bruker han – slik som jeg gjør nå – en latterliggjøring av de som mener noe annerledes enn det han og 100% av verdens seriøse forskere mener. Underforstått her: mener du noe annet er du ikke seriøs. Et slikt syn er, for å si det mildt ikke av vitenskapelig verdi. Det er et vitnesbyrd om en fobi mot den virkelige verden.

Arrogansen i de venstrevridde «intellektuelle» miljøer kjennetegnes ved to -2- ting. Det er å påberope seg «flokken» og skjule seg bak flertallets konsensus. Samtidig henger de ut enkeltindivider eller grupper som mener annerledes. Dette er kjerneverdier i deres verdisystem. Ta den eller de som skiller seg ut fra flokken.

Outsiderne er geniene

Historien har vist ettertrykkelig og gang på gang, at det er enkeltindivider, aller helst outsiderne, utskuddene og de «useriøse» som nitidig har studert et område, som kommer opp med forklaringer som ingen trodde var mulig. Den uskolerte Einstein, den utstøtte Madam Curie og den kjetterske Galileo Galilei var alle outsidere og utskudd. Det var disse som skapte revolusjoner i forståelsen av verden. Ikke den gemene hop eller konsensus som AP-politikeren, NRK og mange andre så latterlig gjemmer seg bak.

Truslene

Til slutt truer denne karikaturen av en AP-politiker om at dersom ikke holdningene til de som mener annerledes endres, så er det svært alvorlig. Jeg må si jeg kjenner gufset av korrekthet, konformitet og inkvisisjonen på en og samme tid over slike meningskontrollerende «intellektuelle» mennesker. Det er rett og slett skremmende at vi har slike meninger gående løs i samfunnet!

Hvorfor er det flest skeptikere i FRP?

Folk i Frp er sosiale individualister og selvstendig tenkende mennesker som aldri vil bøye seg for konformiteten og oppleste sannheter. Frp folk er selvstendig individer og taler gjerne «øvrigheten» eller etablissementet mitt i mot! FrP er for folk som søker sannhet og rettferdighet framfor konsensus og meningskontroll. Frp vil frihet for tanken og mennesket! Derfor er FrP folk naturlig skeptisk til totalitær og ensrettende tanker! Historien har vist gang på gang at geniene er ikke å finne blant konsensus!

Les mer om totalitære regimer her!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube