Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Tony Heller «knuser» klima-alarmistene med fakta om orkanen Harvey!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I denne videoen «knuser» Tony Heller klima-alarmistene med fakta om orkanen Harvey! Cicero har gått høyt på klima-alarmistenes banehalvdel og erklærer Helvete og høyt vann er sluppet løs over Houston. Gjennom slike «vitenskapelige» oppslag har vi egentlig fått bekreftet vår mistanke om at tenkningen hos offentlig finansiert forskning er religiøs!

Nesten 12 års orkantørke

Bare noen år før Harvey var der et oppslag i Live Science i 2015 om at det ikke har vært orkaner i området i de siste 9 årene. Den 24. august 2017 når Harvey slo til, var det 11 år siden siste store orkanen som nådde land. Dette markerte den lengste dokumenterte perioden i USA sin historie uten orkaner. 11 år med totalt orkantørke!

Så når de endelig får en orkan etter 11 år med tørke så kommer klima «ekspertene» og er sikker på at den ble skapt på grunn av klima endringer. Eller i hvert fall ble den sterkere på grunn av klima endringer. Dette gir ikke mening, sier Heller.

Det korrekte vitenskapelig standpunkt

Skulle man faktisk ta et vitenskapelig standpunkt så må man si at klima endringer skaper færre orkaner. Ikke flere. Orkantørke er tilfelle ikke bare i USA, men Australia har også opplevd det samme. Her opplever de en rekord i utsettelsen av når orkanene kommer og antallet er i tillegg unormalt lavt, i følge «Bureau of Meteorology». Dette rapporteres av news.com.au

Les mer: Hvordan de fikk 97% konsensus.

Når USA «endelig» får en orkan etter nesten 12 års tørke så gjør klima-alarmistene det innlysende. De skylder på klimaendringer og indirekte derved også på CO2.

Klimaforsker Andrew Dessler – Helgarderer

I en artikkel har klimaforskeren Andrew Dessler som er professor i Atmosfærisk vitenskap ved Texas A&M Universitetet, fortalt at «Vi vet at hav-hevingen gjorde flom bølgen større, og varmere hav og temperatur vil med sikkerhet øke den totale nedbøren.» Seks år tidligere fortalte den samme Dessler at folk måtte bli vant til de varme og tørre somrene som de hadde i 2011 for resten av dette århundret.

Med andre ord han har «spådd» at det blir både varmere og tørrere og at det blir varmere og våtere. Er ikke det flott vitenskap fra en professor i Atmosfærisk vitenskap ved Texas A&M Universitetet? Man må si seg enig med Tony Heller at det er vanskelig å ikke slenge en god spøk etter slik «forskning».

Klimaforsker Katharine Hayhoe – Helgarderer

På samme viset har en annen klimaforsker, Katharine Hayhoe, spådd en reduksjon i nedbøren i Texas som følge av global oppvarming. Dette i henhold deres modeller.

Les mer: Jordens vegetasjon har økt med 2 x USA sitt areal.

Hvis man faktisk går inn i abstraktet hun har skrevet så vil man snart finne ut, slik som Tony Heller forteller, at de har modeller som forutsier alle varianter uansett hva som kommer. De har modeller som forteller at økt oppvarming gir tørrere sommer (BM modeller) og at økt oppvarming gir våtere sommer (EW modellene). Så uansett hva som skjer i naturen, så har de en eller annen modell som passer. Det hele begynner å bli ganske latterlig.

Texas blir kjøligere

Tony Heller viser deretter at de ubehandlede NOAA temperaturer i Texas viser en synkende tendens og ikke økende. I tillegg er økt nedbør forbundet med kjølig klima og ikke varmt. Alaska er USA sin nest våteste stat og det er ganske kaldt der oppe, forteller Heller.

Texas er heller ikke ukjent med store nedbørsmengder. I 1935 satte de verdensrekord med 22 tommer (55, cm) nedbør på 2 timer og 45 minutter. I 1979 fikk de 43 tommer (109,22  cm) på 24 timer.

Dagen før rekorden i Texas i 1935 fikk Colorado nesten like mye nedbør og de er ikke i nærheten av hverken et varmt eller kaldt hav. De fikk 24 tommer regn på 6 timer.

Black Sunday

I tillegg hadde Texas bare noen uker før en enorm støvstorm som de kaller «Black Sunday». De hadde også tidenes største tornado som blåste et tog totalt av jernbanen. Totale ødeleggelser. Alt dette lenge før hysteriet om klima-endringer som man hører fra alarmistene i dag.

Heller oppsummerer at i 1935 hadde de rekordstore orkaner, rekord i nedbør, rekord i tørke og rekord i tornado, samtidig som CO2 nivåene var på ett førindustrielt nivå. Det er med andre ord bare «Bull-Shit» det som klima-alarmistene kommer med når de forsøker å koble dagens klima til menneskeskapte klimaendringer.

Syv -7- orkaner i 1886

Til sammenligning ble samme område i USA truffet av ikke mindre en syv -7- orkaner i 1886. Texas ble truffet av ikke mindre enn fire -4- orkaner på ett og samme året, hvorav to -2- var på størrelse med Harvey. I 1886 var det mindre en 300 ppm CO2 i atmosfæren og Texas fikk fire orkaner.

Nå etter nesten 12 års tørke og Texas får en -1- orkan så skylder alarmistene på CO2? Det er ikke vitenskap det er overtro i beste fall. Eller for å sitere Heller: «Det er idioti»

Den hvite mannen får skylden

I 1846 forteller en avis i Australia at der har vært store klimatiske endringer. Enorme nedbørsmengder og oversvømmelser. Vannet flommer ned fra himmelen og tar med seg vegetasjon og jord fra fjellene og forsvinner like fort ned i sprekker og blir borte. Aboriginer forteller at det er den vite mannen som er skyld i klimaendringene.

Les mer: Klimafornekter – politisk trakassering av naturfaglig kompetanse

Så den hvite mannen har fått skylden for klimaendringene i nesten 200 år. Før det igjen, var det heksene som fikk skylden for klimaendringene.

Oppsummert

Orkanen Harvey har ingen ting å gjøre med global oppvarming eller klima-endringer. I 1963 stanset orkanen Flora over Cuba og drepte nesten 8000 mennesker og det regnet over 100 tommer. Det var da midt i den verste skremmeperioden om klima-endringer som følge av den antatt kommende istiden.

Nå som vi er i skremmeperioden for global oppvarming så blir vi «skremt» av klima-endringer pga CO2.

Vel ikke alle biter på agnet tydeligvis. Vi klima-skeptikere «står han av» som en nordlending ville sagt det!

Les mer: Et lite utvalg av klima-skepsis

 

 

 

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Ta aksjon for klimakampen!

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!