Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Hydrogen = Høyres energidrøm!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Fra sin åpningstale på Høyres landsmøte fredag fortalte statsministeren et det er stor oppmerksomhet om hydrogen internasjonalt og at dette har en sentral rolle i EU sin grønne satsing – forteller Document.no

Hun forteller at Norge og Høyre vil ta initiativ for å øke denne satsingen i Norge. I juni la regjeringen fra en ny norsk hydrogenstrategi. Ansvaret for det videre arbeidet med dette vil bli ledet og den meget naturvitenskapelige kompetente energiminister Tina Bru. (Red. anm. ironivarsel)

Det skal nå opprettes knutepunkter av hydrogenstasjoner etter modell fra Sandvika i Oslo. Her har de opparbeidet seg en unik kompetanse på håndtering av av Hydrogen melder Teknisk Ukeblad.

Hydrogen i Sandvika

Fagfolkene i UNO-X dropper satsingen på Hydrogen. Høyre og Tina Bru mener de er feige og vil ha mer hydrogensatsing i Norge – selv om mange liv tidligere er tapt og at Hydrogen er notorisk vanskelig å håndtere. Pytt pytt sier Tina Bru, det grønne skiftet koster!

Erna Solberg forteller at bare vi får hydrogen på havet og alle ferger så blir det så meget bedre når vi får en nullutslippsone selv når det smeller.

Skulle det smelle – noe det alltid gjør med hydrogen, og spesielt til havs hvor alt skvalper og rister – så er det kun sjelene ombord som stryker med og ikke så mange andre.

Bli med oss og få stoppet galskapen til Høyre og de andre grønne alkymister! Del artikkelen.

PS! Artikkelen er ment ironisk og sitatene er ikke helt presise! (Red. anm.)

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube