Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.

Biden-administrasjonen varsler «krig» mot klima-realister

Antony Watts som driver verdens mest leste blogg om klima – wattsupwiththat.com – har allerede fått advarsler om den kommende Biden administrasjonen i USA sine prioriteringer: De kommer til i drive «krig mot klimafornektere»! Dette er ikke annet enn skremmende fascisme fra Biden-administrasjonen som er varslet mot klimarealister. Dette er ikke annet enn skremmende fascisme […]
For å lese denne artikkel må du kjøpe Abonnement or Donasjon.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Antony Watts som driver verdens mest leste blogg om klima – wattsupwiththat.com – har allerede fått advarsler om den kommende Biden administrasjonen i USA sine prioriteringer: De kommer til i drive «krig mot klimafornektere»! Dette er ikke annet enn skremmende fascisme fra Biden-administrasjonen som er varslet mot klimarealister. Dette er ikke annet enn skremmende fascisme […]
For å lese denne artikkel må du kjøpe Abonnement or Donasjon.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: