Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Geir Hasnes

Fakta mot koronafrykt

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Noen fakta mot koronafrykt

Koronadebatten preges ikke av fakta, men av frykt. Fakta som presenteres, er i mange tilfeller tvilsomme. Dette er de fakta man kan enes om:

1) Testingen som foregår i dag, kan ikke skille mellom levende virus og virus som allerede er dødt, drept av immunsystemet, hvor virusdelene ennå ikke er fjernet av kroppens mange systemer. Derfor kan folk som ikke er smittet lenger, utmerket godt gi positiv test.

2) Testingen er ikke 100% sikker. Det medfører stor usikkerhet i tallene. Et enkelt regneeksempel er om testingen er sagt å være 99% sikker. Dersom man tester 20 000 mennesker i Kongsberg og alle er friske, vil man likevel få 200 smittede. Dersom den er 95% sikker, og alle er friske, vil man få 1000 smittede.

3) Det er en klar sammenheng mellom vitamin D i kroppen og infeksjonsgraden. Studier har vist at desto mindre vitamin D, desto større sjanse for å bli infisert. Over en viss mengde vitamin D i kroppen har du ingen sjanse for å bli infisert. Vitamin D er særdeles viktig for immunforsvaret.

4) Grunnen til at innvandrermiljøer er hardere rammet enn innfødte nordmenn, skyldes at de har en genetikk som er tilpasset flere soldager og mer intens solstråling enn nordmenn, noe som gjør at de ikke produserer like mye D-vitamin når det er sol her.

5) Det er en klar sammenheng mellom fedme (stor overvekt) og koronainfeksjon. Dette skyldes at overvekten belaster lungene og ødelegger de minste blodkarene i lungene, hvor koronaviruset fester seg. Disse er i risikogruppen.

6) Det er en klar sammenheng mellom diabetes og koronainfeksjon. Dette skyldes at diabetesmedisin ødelegger de minste blodkarene i lungene hvor koronaviruset fester seg. Disse er i risikogruppen.

7) Det samme kan sies om de med høyt blodtrykk.

8) Barn og unge med normal vekt og aktivitet blir ikke smittet av koronaviruset. Det er den rene galskap å sette dem i karantene.

9) Det samme ser ut til å gjelde alle voksne under 60 år som også har normal vekt og aktivitet.

10) En hurtig utviklet vaksine er en kjemperisiko i seg selv. Vaksiner har utryddet sykdommer, og beskytter mot andre sykdommer, men de bør være grundig testet.

11) Det er en misforståelse at vaksiner beskytter 100% mot infeksjon. De gir en viss beskyttelse, men resten må immunforsvaret ta seg av.

12) Koronavirus av en eller annen sort finnes ifølge kliniske studier med obduksjon av døde på universitetssykehus, i mellom 15 og 35 % av alle som dør.

13) Forkjølelse forårsakes av et koronavirus. Det finnes ikke forkjølelsesvaksine.

14) Munnbind beskytter ikke i det hele tatt mot infeksjon. Munnbind har kun symbolsk funksjon, og kan gi deg skadelig oksygenmangel og andre infeksjoner. Det mest effektive er å unngå å puste direkte mot et annet menneske.

15) Det mest effektive for å unngå å bli smittet er å holde immunsystemet i orden.

16) Noen koronavirus er slemme, mye slemmere enn dette. Andre er snillere. Nye kommer med 8 års mellomrom.

17) Når folk dør må de obduseres før det kan slås fast at de døde ‘av’ koronaviruset, og ikke bare med koronavirus i kroppen. De tall vi serveres i media skiller ikke på dette. De fleste dør pga. en samlet belastning av mange faktorer.

18) Hvert år dør gamle og syke av influensa. Dette skyldes at vi alle dør før eller senere. Kroppen svekkes med alderen og med usunne vaner og vi får en sykdom vi ikke greier med. I år har man innført drakoniske tiltak, og de har ført til at disse gamle og syke holdes i live lenger.

19) Før eller senere slår de drakoniske tiltakene tilbake på oss, for immunsystemet svekkes når man ikke har kontakt med andre mennesker, og vasker seg for mye. Immunsystemet trenger bakterier og virus for å holde seg i form. Bruk av spritsåpe kan føre til tørr og sprukken hud, og der trenger koronaviruset lett inn.

20) Influensa kommer i årlige bølger, og nå er det neste influensaviruset her. Det er mange gamle og syke som normalt ville ha gått bort i løpet av forrige vinter, som nå er enda svakere enn før og som derfor vil bli rammet hardere.

21) Folk rent generelt har fått panikk fordi de har fått ensidig informasjon.

22) Rapporteringen om nye smittetilfeller har fått preg av sportsnyhet. Influensasmitte har gått for seg i 500 år og har noen ganger drept langt flere enn koronaviruset har nå, men det har aldri vært gjenstand for slik medieoppmerksomhet.

23) Svenskene gjorde riktig, for de har oppnådd flokkimmunitet, som betyr at viruset har blitt drept av immunforsvaret i et flertall av befolkningen og dermed ikke kan bre seg videre, med unntak av visse områder.

24) Det ser ut til at røykere har svært mye mindre sjanse til å bli smittet enn ikke-røykere. Dette skyldes at viruset knytter seg til et visst protein, som røyking hindrer kroppen i å produsere. Ikke at det skal oppfordres til å begynne å røyke. Dette er et eksempel på at det som skjer i kroppen slett ikke alltid er rett frem å forstå.

25) Hold immunsystemet i orden med rikelig inntak av D-vitamin, C-vitamin, søvn, mosjon, gode matvaner, så er du trygg og trenger ikke å frykte. Frykten selv er bare nyttig for politikere og legemiddelfirmaer.

Konklusjon: La tiltakene gjelde for folk i risikogruppen og fjern umiddelbart alle restriksjoner for den normale delen av befolkningen, det vil si de fleste av oss.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube