Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Morten Jødal

Korona-, CO2-, og klimakrise

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Vi har alle hørt det: Norge og andre land skal bli klimanøytrale. Vi skal bli nullutslippsland. CO2 skal bannlyses. Planter må heretter søke om løyve for tilgang til denne plantenæringen, for atmosfærenivåene skal tvinges så lavt som mulig. Helst under påkrevd nivå for fotosyntesen (150 ppm).

Tørris og klimakrise

Komprimerer man karbondioksid i gass til en flytende form, og så fjerner overflødig varme, og deretter lar den flytende karbondioksiden utvide seg hurtig – får man TØRRIS. Denne utvidelsen forårsaker en senking av temperaturen slik at noe av karbondioksiden fryser til «snø», som senere blir komprimert.

Temperaturen ligger på rundt -78 grader C. Da har man et meget effektivt kjølemiddel. Og rengjøringsmiddel. De to første koronavaksinene, til henholdsvis Pfizer og Moderna, krever nedkjøling til henholdsvis -77 og -20 grader C. Transporten skjer ved å bruke tørris, i egnede beholdere.

Når denne tørrisen har gjort sitt, og vaksinene er vel framme på vaksinasjonsstedene, frigjør man tørrisen. Den sublimerer, hvilket vil si at isen går rett over i gassform. Altså CO2. Det betyr: KLIMAKRISE!

Ekstremvær hver eneste uke

I det grønne skiftet blir det derfor ingen Pfizer- eller Moderna-vaksine. Vaksinering bringer oss nærmere vippepunktet. Vaksiner innebærer at Manhatten blir stående under vann, at regnskogene omgjøres til ørken, og at vi får ekstremvær hver eneste uke.

Vi har kun 24 måneder igjen

Med koronavaksiner har vi bare 24 måneder på oss til å unngå katastrofen. Hører dere i EU-kommisjonen, når vaksinen skal godkjennes den 23de desember (etter behandling i EMA den 21/12). Godkjenner dere vaksinen, kommer Nederland til å bli slukt av havet!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Ta aksjon for klimakampen!

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!