Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Sjokkerende meningsmåling om klima

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I en artikkel som Nettavisen har om at «Isbjørnen kan være utryddet innen 2100» – hvor de i tradisjonell propagandastil refererer til en fersk studie – har de samtidig en meningsmåling om klima.

Nesten 50.000 personer

Nå vet vi ingen ting om demografien til Nettavisens lesere slik som alder, kjønn, bosted osv. men det er tross alt nesten 50.000 personer som har avlagt sin stemme.

Artikkelen forteller i sedvanlig alarmistisk stil i klimasaker om at isbjørnene er truet av den varmere verden og kan dø ut eller bli svært truet innen 80 år. Klimaendringene i Arktis er så forferdelige der fordi de skjer tross alt dobbelt så raskt som på resten av planeten – påstår Nettavisen.

Spådommer fra datamodeller igjen og igjen.

Artikkelen fortsetter med å referere til scenarier på 3,3 grader og datamodeller. Samtidig lanserer de påstanden om at økningen har vært på 1 grad og at dette har ført til hetebølger, tørker og mer ekstremvær. Helt uten referanser og stikk i strid med klima-utviklingen i Norge. Vi ligger nesten i Arktis så noe samsvar burde man kanskje finne?

Igjen er det altså datamodeller som er stjernen i alle spådommene og de ramser opp en rekke kroppsvekter på hannbjørner og energinivåer så det hele skal virke meget «vitenskapelig»

Men så kommer rosinen i pølsen. Midt i artikkelen er de dristige nok til å spørre publikum om sin mening om klimaendringer. Jeg vil anta de er lite fornøyde med svarene. De spør publikummet sitt rett ut «Er du opptatt av konsekvensene av klimaendringer?«

61% er lite eller ikke interessert i klima-konsekvenser

Det må være ganske nedslående for tidligere og sittende klima-alarmistiske regjeringer, som har brukt milliarder på propaganda for sin klima-svindel, å få en så formidabel motstand mot seg. Dette viser kun en -1- ting: Folk tror ikke på klima-svindelen fra regjeringen.

Dette viser kun en -1- ting: Folk tror ikke på klima-svindelen fra regjeringen.

Selve artikkelen til Nettavisen finner du her.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube