Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Covid-19 like ufarlig som vanlig influensa? – Lockdown er farligere enn viruset!

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Dette er Covid-filmen som alle må få med seg. Her gjennomgås en del faktiske forhold om både Covid-19 og tidligere reelle såkalte pandemier og dokumenterer dette både med tall og referanser.

Filmen viser enorme kilder til feilrapportering og påviser at feilaktige statistikker har blitt utarbeidet slik at dødeligheten til sykdommen blir enormt overdrevet.

Blant annet i Norge forteller FHI (Folkehelseinstituttet) at det kun var 26 dødsfall hvor det ikke var annen samtidig sykdom som kunne være årsaken.

I USA hvor helsevesenet er basert på diagnosekoder hvor betalingen fra Medicare styres av disse vil en vanlig lungebetennelse gi $4600 til sykehuset, mens Covid-19 pasienter utløser $13.000. Legges pasienten i respirator får de $39.000,- Så da kan man bare spekulere i hvilken diagnose de er tilbøyelig til å gi?

Støtt vårt arbeid med å spre informasjon og fakta om klima! Vær med på SPLEISEN for Fakta360.no NÅ! – Din din hjelp varmer!
Eller du kan VIPPSE til 921 44 050

Det er bare en ting å si: Se filmen og del denne siden til alle du kjenner for vi må nå få slutt på denne galskapen og komme tilbake til våre vanlige liv. Politikerne handler i panikk med Covid-19 på samme måte som de holder på med klima.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Én kommentar

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: