Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Laks med tomat og mozzarella

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Vipps til 921 44 050 NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

En deilig, enkel og kjapp keto-middag med laks, tomat og mozzarella.

Ingredienser

  • 1 stk. laksebit med skinn
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. mozzarella ost
  • 8-10 Oliven
  • Smør til steking
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Krydre laksen med salt og pepper før steking
  2. Stek laksen med skinnsiden ned først på middels varme. Snu når skinnet er blitt sprøstekt. Avslutt med å steke på kantene.
  3. Kutt tomat, mozzarella og oliven og dander disse på tallerken som vist
  4. Krydre med salt og pepper
  5. Enjoy

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Vipps til 921 44 050 NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: