Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Livsfarlige tider – Demokratenes hevn kan rive USA i filler

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Mediene i USA har i fire år pisket opp en stemning mot Trump som kan vise seg å bli livsfarlig. Den lille uroligheten på Capitol Hill blir brukt av mediene til det maksimale for å knuse Trump sitt ettermæle og stigmatisere de som har støttet han.

Enkelte medier i USA som har jobbet mot Trump lager og publiserer navnelister med de som har hjulpet Trump til makten og i hans presidentperiode. Disse metodene er identisk med hva vi har sett i tidligere tider når kommunistiske og fascistiske krefter kommer til makten.

Demokratenes blodige hevn

Den som i sin villfarelse nå tror at Joe Biden vil lede USA til forsoning kan ikke ta mer feil. Både medier i USA og Norge vil nå ettertrykkelig poengtere hvor rett de har hatt hele tiden, og uthengingen av Trump-supportere vil bli en blodig affære. Folk vil miste jobbene sine, bli utestengt fra arbeidsmarkedet, bli «no-plattformet» og ytringsfriheten vil bli meget sterkt kneblet. Dette støttes nå offentlig av Demokratene.

Definisjonen av hatprat vil inkludere kritikk av systemet og terskelen vil bli pålagt eller gledelig mottatt av sosiale medier som setter dette ut i praksis. Dette er ikke teorier da Facebook allerede har utestengt Trump fra sin konto.

Twitter har utestengt Trump på livstid og en av begrunnelsene er at han uttalte «Amerikanske patrioter» til noen av hans supportere, og dette blir av Twitter tolket som hatprat.

Michelle Obama (tidligere demokratenes presidentfrue) uttaler blant annet dette om Trump:

Nå er tiden kommet for at Silicon Valley selskapene stopper dette monsteret sin oppførsel, og går lenger enn de har ved å permanent utestenge denne mannen fra alle sosiale medier og får på plass politikk som forhindrer at deres teknologi blir brukt av nasjonens ledere til å oppfordre til uroligheter.

– Michelle Obama

Cyberterror og Orwell

Demokratene og venstresiden i USA vil nå definere meninger og politiske utsagn på sosiale medier som cyberterror og effektivt i praksis iverksette Orwells dystopiske samfunn.

Biden og Demokratene vil ikke stå for forsoning og medfølelse men tråkke hardt ned på alle som har støttet Trump. Vi har grusomme ting i vente både i USA og resten av verden.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube