Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Skjermklipp fra TV2 Nyhetene
Picture of Einar R. Bordewich

FrP aksepterer at vi har en klima-krise i følge Terje Halleland – Derfor Langskip!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I debatten mellom FrP’s stortingsrepresentant Terje Halleland i Energi og miljøkomiteen og lokallagsleder i MDG Sigrid Z. Heiberg avslører FrP at de slettes ikke jobber mot klima-krisen.

Hele argumentasjonen til FrP og Halleland baseres på en aksept av klima-krisen og en forståelse for at CO2 utslipp må reduseres, men at forslaget om forbud mot reklame for flyreiser og fossilbiler blir for ekstremt.

Det blir derfor en smertefull opplevelse å sitte å se MDG i realiteten plukke i biter FrP sin argumentasjon. Spesielt når MDG med Heiberg har fått aksept for premisset om en eksisterende klima-krise og at de begge er enige om at «noe må gjøres», og de kun er uenige om hva som bør gjøres.

Halleland i FrP sier:

Skal vi klare å få ned klimautslippene så er vi nødt til å gjøre dette i lag. I lag med andre og få en legitimitet i befolkningen og få folk med på det. Med disse løsningene som MDG kommer med her så vil vi aldri få det til.

Dette viser at FrP har akseptert at vi har en klima-krise og at de derfor aldri kan bli et parti for de som jobber mot klimasaken.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

I lys av denne video blir det også veldig lett å forstå hvorfor FrP gikk inn for å støtte Solberg-regjeringen i Langskip-saken om CO2 lagring.

Nå forstår vi også opprøret i FrP og hvorfor Kent Andersen sammen med svært mange andre meldte seg ut av FrP og gikk over til Demokratene.org.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube