Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Fakta 2: Oppvarmingseffekten av CO2 avtar når konsentrasjonen øker

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Klimaforskere vet, og dette er begge sider i debatten enige om, at oppvarmingseffekten av hvert enkelt CO2-molekyl avtar logaritmisk når konsentrasjonen øker. Dette er én av grunnene til at oppvarmingen ikke tok helt av da konsentrasjonen av denne gassen i tidligere geologiske tider nærmet seg 20 ganger hva vi opplever i dag.

Dette ubehagelige faktum nevnes sjelden, og det holdes noe bortimot hemmelig. Det underminerer nemlig teorien om en framtidig kommende klimakatastrofe.

Hvor mye?

Det er ingen uenighet blant forskere om at CO2 er en drivhusgass, og at en økende CO2-konsentrasjon til en viss grad vil øke global temperatur. 100-milliarder-spørsmålet er imidlertid: Hvor mye?

Tilhengerne av teorien om global oppvarming vil empatisk fortelle deg at CO2 er den primære kilde for dagens temperaturendringer, mens den virkelige forskningen demonstrerer at den svake oppvarmingen som forårsakes av karbondioksid i all hovedsak er liten i forhold de naturlige faktorene som har vært virksomme i hundrevis av millioner år.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Hvor kommer så tipping point fra?

Alt som omhandler den skremselspropaganda som IPCC, aviser og de politiserte statlige byråene viser til datamodellene. Det er innprogrammert i IPCC sine klimamodeller at effekten av CO2 har en forsterkende effekt på vanndampen i atmosfæren som igjen øker mengden vanndamp og derved temperaturen, slik at det hele til slutt løper løpsk. Slik som feedback i en høyttaler noen ganger blir om du har mikrofonen framfor den.

Dette er altså ikke basert på noe kjent vitenskap men utelukkende hypoteser fra modeller i datamaskiner som utallige ganger har bevist at de regner feil.

Tilbake til oversikten.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube