Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.

60 ubehagelige fakta om CO2 og klima

Boka kjøpes hos Klimarealistene.no Med disse 60 fakta om CO2 og klima er du i stand til å argumentere med vitenskapen i ryggen fra anerkjent forskning. Boken Motvekt Fakta om Klima av Gregory Wrightstone lister opp 60. fakta om klima som motbeviser alle klimaalarmister sine dommedagsprofetier og IPCC sine modellbaserte scenarier. Hvert eneste punkt i […]
For å lese denne artikkel må du kjøpe Abonnement or Donasjon.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Boka kjøpes hos Klimarealistene.no Med disse 60 fakta om CO2 og klima er du i stand til å argumentere med vitenskapen i ryggen fra anerkjent forskning. Boken Motvekt Fakta om Klima av Gregory Wrightstone lister opp 60. fakta om klima som motbeviser alle klimaalarmister sine dommedagsprofetier og IPCC sine modellbaserte scenarier. Hvert eneste punkt i […]
For å lese denne artikkel må du kjøpe Abonnement or Donasjon.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: