Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.

100% innfridd Paris-avtale gir 0,027 grader lavere temperatur i 2100

Av Knut Rellsmo og Morten Jødal – Klimarealistene Deles vår geologiske tidsalder på 600 millioner år opp i klimaintervaller, hver på 10 millioner år, må vi hele 450 millioner år tilbake for å finne samme kalde klima som vi har nå. I det nærmere tidsperspektiv var både steinalder, bronsealder, vikingtid og tidlig middelalder varmere enn […]
For å lese denne artikkel må du kjøpe Abonnement or Donasjon.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Av Knut Rellsmo og Morten Jødal – Klimarealistene Deles vår geologiske tidsalder på 600 millioner år opp i klimaintervaller, hver på 10 millioner år, må vi hele 450 millioner år tilbake for å finne samme kalde klima som vi har nå. I det nærmere tidsperspektiv var både steinalder, bronsealder, vikingtid og tidlig middelalder varmere enn […]
For å lese denne artikkel må du kjøpe Abonnement or Donasjon.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: