Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Dugnad, dugnad, dugnad…? Når blir det kake, øl, fest og feiring?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det var en fryd å nok en gang se Kent Andersen og Hans Rustad i fri dressur på Document TV i deres premiere i dag 26.2.2021. Deres analyser og forståelse av folket er så til de grader jordnære at man får frysninger når man hører på. Det politiske og surrealistiske monotone babbelet som kommer fra eliten i Norge med Erna i spissen blir som heismusikk under vann med ørebetennelse, ørepropper og øreklokker på. Totalt sludder!

Erna Solberg, Jens Stoltenberg, Gro Harlem Brundtland, Kjell Magne Bondevik, Torbjørn Jagland…. Hva har disse folkene til felles?

Dugnad etter dugnad etter dugnad…

Dette er «eksperter» som forteller deg at du må stille til dugnad etter dugnad på det ene prosjektet etter det andre. Det er nasjonale politiske prosjekter som Kina viruset, innvandring og klima-hysteriet som må bekjempes gjennom gigantiske dugnader der vi alle må ofre noe.

Hva ofrer disse folkene selv i sine trygge offentlige jobber? Hva bidrar de med selv på klima-alterets offertavle? Der vanlige folk må manøvrere slaps og søle på sykkel for å levere barn i barnehagen, mens en kakespisende Erna Solberg kjører forbi i limousinen og snakker nedsettende om dette sammensuriet av folk som ikke tar dugnaden alvorlig, mens hun tørker kake fra munnviken uten munnbind på seg.

Når blir det kake, fest og øl?

Har noen av disse – Noen gange EVER – i Norges HISTORIE – Stanset opp og sagt noen gang: Hør her folkens! Nå er dugnaden OVER. Nå skal det bli fest og kake, med øl og moro til alle i Norge! Nå skal vi feire! Nå blir det fest! … Når er dugnaden er OVER?

Dette mine venner har ALDRI skjedd i Norges historie. Fordi dere er noen lettlurte fjols som går med på politikernes løgner år etter år. Enkelte andre land har vett til å stundom stanse opp og arrangere en folkefest av dimensjoner med alt rabalder som medfølger, men dette har ikke pietistene og den innskrumpede elite av emokrater som styrer dette landet forstått.

Vi lever ikke lenger, vi eksisterer…

De har glemt å leve. De kan ikke leve lenger. De er vandrende døde med tomme øyner og hvit eliksir som flyter ut av munnen deres som melk, uten bevegelse på deres lepper. Dette er snakkefolkene – hvor ord er fløte uten næring og øynene er tomme og stive – rettet mot hypotetiske og imaginære mål i en himmel bare de kan skue – dette er dagens ledere.

Tomhet og floskler om dugnad og samhold renner ut av munnen deres som melkemaskiner på en bondegård. Ørene er fullstappet av høy og de befinner seg på et loft himmelhøyt over den gemene hop, som koster dritten unna dem for at de ikke skal stinke for mye. De pisser på folket og klager deretter på at de stinker. Tilgi dem for de vet ikke hva de gjør!

Alle private dugnader, jeg gjentar Erna Solberg: ALLE PRIVATE DUGNADER i dette landets historie har alltid sluttet med kake, fest og øl og feiring! Det er på tide at det nå blir som med Donald Trump i USA. Han lovet en DUGNAD for folket og han innfridde. Han skapte festen og feiringen og pågangsmotet som trengs. Ikke daffe melkemaskiner på samlebånd av noen politikere.

Vi trenger ledere som tar tak, som tar initiativ, som gir optimisme og næring til folket. Som taler til folket og som gir både inspirasjon og kraft til dugnad, med lovnaden om kake fest og øl etterpå. Det er DERFOR vi stiller til dugnad. Det er derfor Trump vant i USA og kan komme tilbake. Optimisme er hva vi trenger. Ikke en kakespisende elite som kjører forbi i fete Tesla’er mens de ser på folket utfører deres dugnad.

Dette føler jeg var budskapet til Kent Andersen og Demokratene i denne video. Politikerne er i et Disneyland som ikke finnes blant vanlige folk.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube