Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Fakta 28: For menneskelig framskritt er varme bedre enn kulde

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I motsetning til hva klimaalarmistene vil ha oss til å tro, dokumenterer omfattende historiske og naturfaglige studier at den oppvarmingen vi har hatt de siste hundre årene, hverken er uvanlig eller oppsiktsvekkende. Vi har også sett at snarere enn å betrakte framtiden som en klimaapokalypse, bør vi ønske den moderne oppvarmingen velkommen. Den er et pustehull fra de problemer og elendighet som har preget kloden i kalde tidsaldre. Dessuten er denne oppvarmingen ganske lik hva vi har sett mange ganger tidligere i vår nåværende mellomistid.

Én av hovedanklagene fra dem som agiterer for reduserte CO2-utslipp, er at klimaet har blitt varmere etter Den industrielle revolusjon. Selv om det er ubekreftet, tror klimaalarmister tydeligvis at den ideelle temperaturen kan ha inntruffet før kloden ble industrialisert. Det bringer oss tilbake til Den lille istid, Historien støtter ikke at dette skal være fordelaktig.

Kulde, død og farsotter er hva historien knytter til lavere temperaturer. Er det dette de agiterende forskere, politikere og miljøvernere ønsker? Foretrekker de virkelig å vende tilbake til temperaturene vi hadde under De mørke århundrer i Hellas, eller Hallstatt-katastrofen? Vi har sett hvor dårlig det gikk med våre kulturer under disse tidene. En tilbakevending til lavere temperaturer ville høyst sannsynlig føre til en desimering av klodens befolkning. Men, det er kanskje nettopp dette mange av klimafanatikerne virkelig ønsker?

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube