Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Støttegave til Fakta360 – Spleis.no

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Jeg har startet en innsamlingsaksjon for Fakta360.no i håp om at dette blir en viktig kilde for fakta og inspirasjon i kampen mot klimahysteriet og vindmøller spesielt.

Pengene skal gå til dekning av driftskostnader for bloggen Fakta360.no.

Dagens regjering og de aller fleste på Stortinget kaster milliarder av fellesskapets penger rett ut av vinduet på klima-galskapen som de tror de må berge verden fra. Min blogg baseres på å avsløre deres hykleri, massehysteri og regelrett spinnville teorier som fører til et enormt statlig forbruk på totalt unyttige formål. 

Å komme ut med saklig informasjon i dagens debattklima i norsk hoved-media, om hvor store sprik og hvor stor uenighet det er innnen vitenskapen om klima, er helt umulig. Derfor er en blogg en av de svært få mulighetene som gjenstår.

Vi må få stanset det offentlige sløseriet på nok et prosjekt med «hårete mål» slik som Langskip. De har ikke lært noen ting av historien slik som det havarerte månelandingsprosjektet på Mongstad. 

Uvettige statlige styrte prestigeprosjekter fra inkompetente politikere med makt, lar seg lokke av glansbilder, glassperler, kanapeer og boblevann av en meget kompetent klima-lobby, som er ute etter statlige subsidier.

Vi må få stanset den raseringen vi ser av både Norsk natur og energiforsyningen som skjer med og på grunn av vindmøller. Denne vinterens kuldebølger over den nordlige halvkule har avslørt den totale svikten i det grønne skiftet. Millioner av mennesker har blitt uten strøm, og mange fryser i hjel, på grunn av det grønne skiftet og vindmøller som fryser fast. Den statlige uansvarlighet må stanses.

Norge kan spare mange milliarder som kan gå til opprusting av eksisterende vannkraft, pensjonister, syke og uføre fremfor å kaste pengene på unyttige og totalt virkningsløse tiltak. CO2 er livets gass og vi burde få politikere som ønsker mer av det og ikke mindre.

Fakta om klima må slippe til og ut blant folket. Derfor Fakta360.no!

Klikk her for å komme til spleisen.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube