Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Den grønne galskapen sin livsfarlige konsekvens – Millioner uten strøm og folk dør i USA

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Når Solen – som faktisk styrer klimaet på jorden – går inn i en rolig fase slik som nå, svekkes den polare vortex og store mengder iskald polarluft trenger seg sørover til stater som California og Texas.

Disse statene og spesielt Texas har tidligere hatt en billig, god og stabil strømforsyning basert på fossil energi, men har i de senere år satset tungt på omstilling til den «grønne» bølgen med vindturbiner.

Til tross for advarsler om at folk måtte forberede seg med matlagre og vann, kunne de ikke forberede seg på det totale kollaps av samfunnet når strømmen ble borte.

Les også: Så du tror du har klima-angst? Nå skal du virkelig få angst!

Når kuldebølgen satte inn så frøs vindturbinene til is og kort tid etter stanset vannforsyningen og rensingen av vann. 10 talls millioner av mennesker ble fanget i iskalde frysebokser av hus. Den ellers selvforsynte staten Texas måtte be om nødhjelp for 29 millioner av sine innbyggere mens de sloss for sin overlevelse.

Folk forsøkte å overleve kulden ved å sitte i bilen med motoren på og endte i stedet opp på sykehus med CO forgiftning.

De mange enkeltskjebner om folk som forsøker å overleve kulden som fortelles av nyhetskanalen NewsMax er hjerteskjærende og som hentet ut av filmen «The Day After Tomorrow»

Les også: Går vi mot en ny istid?

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Årsaken til det hele: Vindturbiner!

Spesielt Texas har vært kjent for sin olje, kull og gass forsyning, men de siste 10-årene har de satset knallhardt på det grønne skiftet og spesielt vindturbiner. Vindkraft var den 2. største kilden for energi med 23% av total levert mengde og bak gass som leverte 45% av energimengden i 2020.

Strenge reguleringer av CO2 utslipp og avgifter hadde ført til at forbruket av kull var mer enn halvert og havnet på kun 18% av total leveranse. Når man så sitter med et energisystem som ikke kan reguleres etter forbruket så begynte umiddelbart kraftstasjoner å falle ut når kulden satte inn og folkene satte på varmeovnene.

Les også: Det «grønne skiftet» kan bare skje ved å myrde alle menneskene i verden!

Prisene på energi eksploderte selvfølgelig også med opp til 10000%

Politisk styrt folkemord

Man skulle tro politikerne hadde lært noe av den totale kollapsen av vind-energi med erfaringene i fra Tyskland? De som allerede i 2000 startet sin overgang til den grønne eng. På 20 år hadde de gått fra 6,6% til 41% fornybar energi og samtidig hadde de doblet strømprisene.

Straks det kom en kuldebølge over Europa så stanset 30000 av Tysklands vindturbiner når de trengte strømmen som mest. I tillegg snødde solpanelene ned og ga 0 effekt.

Den tyske professoren Harald Schwarz oppsummerte det grønne skiftet meget elegant med ordene: «Den garanterte samlede energimengde fra vind og sol er lik 0»

Han advarte videre meget sterkt at på grunn av det grønne skiftets idioti er nå Tyskland gått fra å være en energimektig nasjon til å bli avhengig av gass fra Russland, kullkraft fra Polen, atomkraft fra Frankrike og Acer kablene fra Norge.

Les også: Erna Solberg og stortingets klimafascisme gjør meg forbannet

Vi har nå sett konsekvensene av det grønne skiftet både i Tyskland og ikke minst nå i USA hvor folk regelrett fryser i hjel. Dette er et politisk vedtatt vanvidd på grunn av en oppdiktet krise. En politisk skapt krise på grunnlag av justerte temperaturer fra GISS og fantasier i datamodeller.

Vi har nå sett konsekvensene av det grønne skiftet både i Tyskland og ikke minst nå i USA hvor folk regelrett fryser i hjel. Dette er et politisk vedtatt vanvidd på grunn av en oppdiktet krise. En politisk skapt krise på grunnlag av justerte temperaturer fra GISS og fantasier i datamodeller.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Kilder:

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube