Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Så du tror du har klima-angst? Nå skal du virkelig få angst!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Klima-mafiaen durer på med sitt grønne skifte, elektrifisering og teppebombingen av Norge med vindmøller. Strøm og elektroner synes å være deres altoppslukende mantra. Det er ikke måte på hva som skal bli drevet av elektrisitet uten olje, kull og gass: Biler, båter, ferger, transport, fly, olje-plattformer, traktorer, gravemaskiner, oppvarming, sikkerhetssystemer, industrien, transport og penger.

Elektroner i fri flyt gjennom kabler av ledende metaller, magneter og kretskort er blitt det nye saliggjørende. All disse systemer vi har skapt med elektroner i flyt gjennom metaller er ikke bare imponerende og ganske så fantastisk.

Den utvikling og velstand vi har fått på grunn av denne egenskapen til elektroner er ikke mindre enn et mirakel. På under 100 år har utviklingen av teknologien hos mennesker gått raskere enn under menneskehetens totale historie på planeten. Mye på grunn av elektronet. Uten elektronet hadde vi ikke kunne bore etter olje eller utvinne kull eller gass. Vi har mye å takke elektronets oppdagelse for.

Uten olje, kull og gass ville vi ikke hatt den velstanden som vi har i dag.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Elektrisitetens «onde» tvilling

Men i dypet av elektronets fantastiske evner til nær sagt å drive hele samfunnet vårt, skjuler det seg en mørk og livsfarlig trussel. En trussel som de færreste kjenner, men er en like integrert del av elektronet som innsiden er til utsiden av en sirkel. Det er det elektriske felt sin onde tvilling. Har du den ene så har du den andre. Du kan ikke få en sirkel uten både en innside og en utside. Du kan heller ikke få et elektron uten denne mørke og livsfarlige «innside».

Fysikk, Kvantefysikken, Partikler, Wave, Molekyler

Strømmen som du sikkert kjenner til består av elektroner i bevegelse. Elektroner er i realiteten ikke en fysisk partikkel men en elektromagnetisk bølge som vekselvirker med seg selv mellom et elektrisk og et magnetisk felt. Det er denne dualiteten til elektronet som inneholder den mørke trussel.

Elektroner i bevegelse setter opp sin «onde» tvilling som er det magnetiske feltet. Det er disse egenskaper som er årsaken til at vår fantastiske elektroniske verden fungerer, men som samtidig utgjør den farligste trussel menneskeheten nå står ovenfor.

Trusselen er apokalyptisk

Trusselen er tusen ganger større og verre enn både verdenskriger og verdens samlede arsenal av atomvåpen sluppet fri på en gang. Trusselen er alt-utslettende og apokalyptisk, for mennesker riktignok.

I tidlig alder får ungdommen via skolene innpodet statlig obligatorisk klimahysteri med påfølgende klima-angst og falske illusjoner om hvor forferdelig mennesker er.

Men har du ikke fått klima-angst av statens propaganda så skal du nå få angst for hva som virkelig er en reell trussel og kan ramme vårt samfunn med kun timers forvarsel.

Den onde tvilling slår til – The Carrington event

Om morgenen den 1. september i 1859 observerte amatør astronomen Richard Carrington (UK) noen store solflekker på solen. Plutselig ser han to intense og enorme lyse flekker som bryter ut fra solens overflate ved de mørke solflekkene. Bare fem minutter senere er de borte og solen ser normal ut igjen.

Samme dag senere om kvelden begynner de få telegrafstasjoner som finnes i verden å feile. Sjokkerte operatører ser at gnistregnet hopper ut av telegrafene og at ledningene tar fyr, brenner av isolasjonen og metallet smelter.

Over hele planeten ser folk Nordlys slik de aldri før har sett det. Nattehimmelen er opplyst nesten som dagen. Nordlysets farger danser over himmelen på hele planeten helt ned til ekvator. Fuglene begynner å synge da de tror solen har stått opp og det er en ny dag. Mennesker trodde det var dommedag.

CME – Coronal Mass Ejection

Det Carrington hadde observert var en CME eller Coronal Mass Ejection – et gigantisk solutbrudd med retning for jorden. Energien som ble sendt ut tilsvarte 10 milliarder atombomber. Solutbruddet sendte ute enorme mengder med elektrisk ladet gass og subatomiske partikler.

Husker du hva jeg nevne om elektroner i bevegelse og onde tvilling? Det var disse ladede gasser med elektroner i bevegelse som kom inn i vår atmosfære og satte i gang alle de katastrofale hendelser. Hvorfor skjer det?

Elektroner i bevegelse eller ladninger generelt i bevegelse setter opp et magnetfelt som vekselvirker med alle andre ladninger enten de er i ro eller i bevegelse. Den enorme mengden energi som kom fra solen til jorden gikk med andre ord den letteste veien de kunne finne og det var inn via det magnetiske feltet i alt av metaller og ledninger som fantes på den tiden. Det var heldigvis ikke mange og det som fantes var grove og robuste dimensjoner av telegraflinjer og kabler.

Selv med den enorme overdimensjoneringen de hadde i de dager, tok disse fyr mange steder og personell ble skadet. De brant rett og slett opp på grunn av den enorme strømmengden som ble produsert av det innkommende magnetfeltet fra ladede partikler i bevegelse.

En slik hendelse kunne i dag utslettet vår eksistens

I dag er stort sett hele planeten elektrisk med en finmasket elektronikk som er tusen ganger mindre og ømfintlig enn hva som fantes den gangen. Vår kraftforsyning er spredd utover landet og byene er som en gigantisk kosmisk antenne, klar for å bli grillet i en tilsvarende hendelse. Du må ikke tro ett eneste sekund at vårt system i dag er robust og kunne stå imot en ny Carrington event.

Det er tvert imot mye mer sårbart på grunn av det enorme omfanget og sammenknytningen vi har i dag. I tillegg er det meste av jordens befolkning i mindre utviklede land tilknyttet et elendig el-system totalt uten beskyttelse, og som nesten på daglig basis har «brown-outs» som de kaller det. Disse landene som er totalt ubeskyttet er våre produsenter og leverandører av både viktige medisiner, matvarer, biler, klær, elektronikk og nesten alt hva vi trenger. Alt dette kan opphøre over natten.

Alt av elektronikk vi har i biler, båter, ferger, transport, fly, olje-plattformer, traktorer, gravemaskiner, oppvarming, sikkerhetssystemer, industrien og alle våre elektroniske penger – kan bli grillet vekk av en X-klasse CME dersom den magnetiske feltretningen er maks ugunstig. Kassene i butikkene slutter å virke, minibanker blir svidd, all elektrisitet blir borte, batterier kan bli tømt på mystisk vis, ledninger og kretskort er svidd. Ingen ting fungerer mer. Verden har stoppet opp og er bokstavelig talt kortsluttet. Menneskene er fortapt.

Klimaet endres også

I årene 744-745 og 993-994 beskrives det også enorme energirike solstormer kalt SEP (Solar Energy Particles) hvor det finnes mange historiske opptegnelser om hele himmelen som blir lyst opp av et flammende rødt «nordlys» og natt som blir til dag.

De har målt endringer i både karbon-14 sammensetningen i tre-ringer og i is-kjerneprøver fra begge polene. Ozonlaget antas i stor grad å ha blitt ødelagt og store klimatiske endringer med bla et temperaturfall på ca. 4 grader på bare ett år.

Prøv å si dette til Samset i Cicero som forteller at «vi har hatt stabilt klima i tusener av år, men nå skjer det noe!»

Vi blir satt tilbake til 1700 tallet uten elektrisitet

Den 10. mars i 1989 ble det observert en CME på solen med retning jorden. Hovedmassen bommet på jorden men likevel fikk de nordligste land og spesielt Canada som lå rett i skuddlinjen en god dose.

Canada var forberedt og har en av verdens beste strømnett, likevel ble 6 millioner mennesker uten strøm i hele 12 timer midt på vinteren. De ble lamslått av en CME som var bare 1/3 del av Carrington hendelsen og det skjedde på under 2 minutter.

Skoler måtte stenge, butikker måtte stenge, folk var innelåst i heiser, jernbane og trikker stanset, flyplassen stengte. Ingen ting fungerte. Hendelsen var slettes ikke bare lokal i Canada. Selv store deler av USA ble også rammet på mange ulike vis med strømproblemer og satellitter ble slått ut av drift.

Tenk deg da en CME som er 10 x Carrington hendelsen med fulltreffer på jorden. Vi er fortapt! Det er endgame!

En slik stor CME inntreffer på solen i gjennomsnitt hvert 50. år men de skal også klaffe med å treffe jorden. Derfor er det relativt sjelden vi blir berørt men er likefult en ekstremt farlig trussel.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

I tillegg vet vi at det inntreffer en såkalt super-flare hver 1000. år i snitt. En slik ville i dag være alt utslettende for all elektronikk og strømnett på jorden ved et fulltreff.

Endgame på grunn av det grønne skifte!

Noen tror kanskje vi kan beskytte oss siden vi har satellitter som varsler oss, slik at vi kan stenge av utstyret i god tid. Helt feil. All elektronikk enten det er på eller av vil bli grillet hinsides kull ved en slik hendelse. Datamaskinene med din bankkonto, blir grillet til klumper av metall av de voldsomme induserte strømmer.

Det grønne skiftet skal ta vekk alt av olje, kull og gass og bringe oss over på elektriske systemer over alt. Er det noen som nå skjønner hvor farlig det grønne skiftet virkelig er? Menneskeheten blir avhengig av ett -1- system. Det elektriske uten noen form for backup. Blir dette systemet slått ut så er vi kort og godt ferdige. Finito! Endgame!

Referanser

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube