Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

NRK ansatt ønsker DØD på Israel og deres folk!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Helge Leikanger skriver på sin Facebook profil et flammende innlegg om NRK sin ansatt som ikke bare ønsket at Israelske borgere dør under Kina-viruset, men også hans totalt sinnsforvirrede oppfatning om at de er et slags apartheid som dreper «palestinere».

Les Helge Leikanger sitt innlegg her og bedøm selv:

NRK PROGRAMLEDEREN FREMSATTE IKKE MINDRE ENN 15 LØGNER OM ISRAEL, PÅ BARE 2 MINUTTER

Jan Benjamin Rødner, MIFFs styremedlem og advokat har foretatt en nøktern og meget informativ og opplysende gjennomgang av Shaun Henrik Matheson (bildet), sin rasistiske og antisemittiske tirade på NRK tirsdag.
Matheson snakket om «Guds utvalgte folk» (det vil eksplisit altså si jødene, og ikke alle de forskjellige folkeslag som bor i Israel) og uttrykte blant annet «nesten et ønske» om at Koronavaksinen ikke skulle virke, i det som Matheson også beskrev som et rasistisk apartheidland, som tilsynelatende bare burde finne seg i å la seg bli bombet med raketter, m.m.

Se link til Rødner sin glimrende og opplysende gjennomgang av uttalelsen, med nummerering av løgnene til NRK-programlederen, her

«Jeg kom til 15 usanne påstander, enten direkte usanne, eller indirekte, ved at det fortier omstendighetene så aldeles totalt.Og så har jeg lagt til bokstaver fra A til F for å nummere ukvemsordene som ikke var «faktum»», sier Rødner.

I eksempelvis punkt 3 finner man:

«Påstanden om at Israel er et apartheid-regime er falsk.
Det finnes ikke noe apartheid i Israel. Der deltar muslimer og kristne på tilnærmet likefot med jøder. De er leger, søppeltømmere, advokater, elektrikere, dommere osv osv.

Det forhold at i Judea og Samaria lever den store arabiske befolkningen under selvstyre, som selvsagt blir forskjellig fra det israelerne lever under, innebærer ikke noe apartheid, like lite som forskjeller mellom svensker og nordmenn utgjør noen form for apartheid.

Apartheid er forskjellsbehandling basert på etnisitet. Men det har ikke Israel. Tvert imot.

Og dersom vi skal ta den aktuelle vaksineringen, skjer den til alle israelere uansett religion, også i annekterte områder som i Øst-Jerusalem, hvor 350.000 palestina-arabere er i ferd med å bli vaksinert på lik linje med israelerne.

Dette blir spesielt stygt når man tenker på at PA (de palestinske selvstyreområdene) ikke vil akseptere en eneste jøde på sitt område, og har innført dødsstraff for å selge fast eiendom til jøder.

Jøder er også forbudt i en del andre land, eksempelvis Jordan. Og så har Matheson «guts» til å beskylde Israel for å bedrive apartheid!»
Sitat slutt.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Titusenvis av raketter har haglet over Israel de seneste tiårene. Og bare siden år 2018, har omtrent 2 000 raketter blitt skutt inn mot den Israelske sivilbefolkningen.

Og selv om det israelske luftvåpenet med sitt rakettskjold klarer å skyte ned mange av rakettene over de store byene, er det dessverre umulig å skyte ned alle.

I tillegg bedrives det tilnærmet mer eller mindre kontinuerlig også en rekke øvrige former for terrorangrep på Israel, fra terrorister som holder til i de palestinske selvstyreområdene, der hele ca 1 350 israelske borgere er blitt drept av såkalt palestinsk terrorvirksomhet.

Og iblant terrorofrene finner man alt i fra både kvinnelige og mannlige israelske soldater, til mennesker i fra den vanlige israelske sivilbefolkningen, også inkludert en rekke kvinner og barn, og til og med barn helt ned i spedbarnsalder.

Og blant annet dette forsøkte altså en programleder på NRK tilsynelatende bare å bagatellisere. Man kan bli kvalm av mindre.
Les mer om også dette, på denne linken

Til sist må det også understrekes følgende vedrørende den utbredte og loslitte myten, som gjentas til det kjedsommelige av mange innad «det store ekkokammeret», om at «okkupasjonen av Vestbredden er ulovlig etter folkeretten», noe den beviselig ikke er:

Israel ble angrepet av Egypt, Syria og Jordan i 1967. Og som kjent vant altså Israel sin påfølgende forsvarskrig.

Ifølge folkeretten har Israel da full rett til å bli stående som okkupant inne på dette området, helt inntil den okkuperte går med på en rimelig fredsavtale.

I tillegg til internasjonale konvensjoner, følger dette også av FN-res. 242.
Med betydelig frekkhet, blir denne resolusjonen i dag påberopt av Israels fiender, med påstand om at Israel har brutt den. Det greier de ved bare å sitere deler av resolusjonen som selvsagt må leses i sin helhet.
FN-res. 242 ble besvart av en samlet arabisk verden, med de tre nei fra Khartoum:

  • nei til anerkjennelse av Israel
  • nei til forhandlinger med Israel
  • nei til fred med Israel.

Senere er dette fulgt opp av ledelsen for palestinerne, som har nektet å gå med på en endelig fredsavtale, og som står steilt på sitt krav om at alle som i dag defineres som palestinere skal ha rett til å flytte inn i Israel.Disse to kravene viser med all tydelighet at palestinerne ikke er villige til å inngå en varig fred med Israel.

Deres rop på en tostatsløsning er i virkeligheten et rop om at Israel skal bort fra kartet.

Dermed er den såkalte «okkupasjonen» etter forsvarskrigen som Israel vant, altså folkerettslig fullt tillatt.

I tillegg må man selvsagt også huske på følgende vesentlige poeng, som Johannes Karijord, m.fl. også har nevnt og understreket: Den såkalte Vestbredden (Judea og Samaria) og Gaza stripen, var begge deler en del av det resterende mandatområdet som jøder fritt kunne bosette seg i, i henhold til San Remo konferansen, noe jødene selvsagt også gjorde.
Dette etter at området øst for Jordan elva, ble fradelt av Winston Churchill til fordel for araberne, og det ble da dannet staten Transjordan (i dag og heretter, bare Jordan) på et helt kunstig vis.

Men Jordan og Egypt angrep og okkuperte henholdsvis Vestbredden (Judea og Samaria) og Gaza, etter krigsangrepet mot staten Israel, i 1948, og fordrev deretter absolutt alle jødene som bodde der, som bare måtte flykte for å berge livet, før området ble bosatt av araberne og forfedrene til de som over natten en dag på slutten av 60-tallet, begynte å kalle seg for palestinere.

At Israel gjenerobret og frigjorde disse områdene i 1967 under 6-dagerskrigen, da de ble angrepet fra 3 kanter av Egypt, Jordan og Syria, gjør selvsagt ikke Israel til ulovlige okkupanter.

For det første var disse områdene før 1948 allerede og beviselig påtenkt å skulle være en del av det jødiske hjemlandet, Israel, slik som det også historisk har vært et område bebodd med jøder i langt over 3 000 år. Og dette er også nedfelt i folkerettslige dokumenter.

Og for det andre var det i en forsvarskrig at Israel gjenvant og frigjorde disse områdene. Så Israel tok altså bare tilbake det som i utgangspunktet var deres, og derfor er de heller ikke ulovlige okkupanter i forhold til dette, men har lovlig og rettmessig tilhørighet og eierskap til området, i henhold til folkeretten.

På forhånd tusen takk til alle Dere som bryr Dere, og liker/reagerer på, og eventuelt også deler innlegget!

Og om Du leser dette innlegget på en gruppeside, og vil være helt sikker på at innlegget som Du eventuelt ønsker å dele ikke skal forsvinne en gang i fremtiden, dersom det skjer noe med gruppesiden, e.l., så bare trykk på bildet og så på deleknappen som viser seg, eller gå direkte inn på min private Facebookvegg (som er offentlig), og del innlegget derifra.
NB! Jeg er i utgangspunktet selvsagt ingen tilhenger av sensur, med mindre noen skriver noe som er ulovlig i henhold til loven.

Men jeg ber selvsagt alle om å respektere også sine meningsmotstandere, ved at man alltid skriver sine kommentarer og svar med henblikk på stor toleranse og respekt for meningsmangfoldet, og med tilbørlig høflighet og dannelse.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Endeløse rekker med meningsløse eller usaklige kommentarer (trolling), eller direkte ufine personkarakteristikker i kommentarfeltet, etc., vil selvsagt kunne bli slettet.

Dette er dessverre tidvis blitt helt nødvendig, rett og slett for å holde kommentarfeltet ryddig for alle dem som ønsker å kommentere og diskutere rundt selve temaet i innlegget på en seriøs måte.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube