Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Bjørn Stærk i Agenda Magasin: FMK er noen gamle gubber som mangler en sak!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det er en god øvelse å se seg selv utenfra og hvordan man blir oppfattet av andre. Dere som er medlemmer av FMK (Folkeopprøret Mot Klimahysteriet) bør ta en slik øvelse meget alvorlig og seriøst. Stort sett blir alt som skrives i FMK gruppen all fokus og all skyts rettet mot saker i media, mot politikere, mot journalister, mot organisasjoner og mot firma om hvor idiotiske de er som har svelget klimareligionen med søkke og snøre.

Det er derfor en nyttig øving for alle å lese Bjørn Sterk sitt innlegg i Agenda Magasin om facebook gruppen vår. Her skildrer han hvordan klimafornektere – altså vi – er en gjeng gubber av frustrerte sutrekopper som lurer på hvorfor barnebarna våre tar tog og er veganere.

Han avslører for så vidt en typisk holdning våre motstandere ofte besitter. En nedlatende, bedrevitende gjerne ung og for det meste uerfaren gruppe med 97% av «klimaforskerne» trygt plantet som saklig argument på deres side. Han sier kort og godt at FMK er en syte-gruppe uten mål og mening. En lufteventil for sinte eldre menn som hakker løs på politikere. Nesten litt rart han ikke sa eldre etnisk hvite menn.

Dype og patologiske konspirasjonsteorier

Han forteller så søtt som mulig fra den religiøse verden hvor forkynnelsen er fra det oljefinansierte IPCC sin bibel at: «Klimafornektelse er en tynn og smakløs suppe. Du trenger profesjonell hjelp for å gjøre den appetittelig, av den typen olje- og kullindustrien finansierer i en del land.«

Jeg må innrømme at det er noe surrealistisk å stadig får høre fra de feite statsfinansierte media slik som Agenda Magasin i dette tilfellet, som virkelig har sugerør dypt ned i statskassens oljekiste – inkludert LO -, at de mellom sine egne pattesug greier å løfte blikket og hikste opp antydninger om at de skinnmagre og lutfattige FMK eller Klimarealister er oljefinansiert. Her snakker man virkelig om dype patologiske konspirasjonsteorier, totalt uten selvinnsikt.

Les også: Erna Solberg sin tale i sikkerhetsrådet full av løgn og feil. Plukkes i filler av Arve Tunstad

Så kommer der noen gullkorn

Oppi all hans emosjonelle egenutblåsing av frustrasjon over at der finnes private og ikke statlig finansierte motstemmer til hans statsfinansierte klimareligionen, så kommer han faktisk med noen meget viktige poenger. Noen gullkorn vil jeg påstå. Han poengterer det miljøbevegelsen har vunnet på i alle år, når de kjemper for noe: Du må ha en sak!

Du må ha en sak!

Et godt poeng han har er at bompengemotstandere engasjerte fordi de hadde en konkret sak å fokusere på. Det samme har vindkraftmotstandere og hadde også vannkraftmotstanderne i sin tid. Dere husker vel Alta-utbyggingen? Miljøbevegelsen vet dette og har alltid fokusert på en -1- sak av gangen. FMK eller klimahysteriegruppa som han kaller oss uten sugerør, har ingen slik sak.

Her må jeg medgi at han har helt rett. FMK har ingen sak. Vi har 1000-vis av pulveriserte og delvise svar, teorier, hypoteser og et tonn med forskningsrapporter om alt fra solflekker, x-ray, Milankovitch, kosmiske stråler, historien, prekambrium, klimasensitivitet, geologien, AMOC, El Nino, skyer, atmosfæren, havet, vulkaner og alt det andre som dere kjenner så alt for godt. Summen er et virvar av hypoteser og ultrakomplekse interaksjoner som ikke bare forvirrer forskere men overmanner de fleste politikere. Selv IPCC har uttalt at dette uhyre komplekse systemene som utgjør klima er umulig å gi spådommer fra.

Les også: Grønt skifte: En ferd mot sorte hull?

Motstanden vår har en sak: CO2!

Motstanden vår har kokt det hele ned til ett enkelt fenomen og hektet det på en endimensjonal faktor. Ut fra dette har de presentert CO2 som problemet – eller djevelen – som nå skal fordrives fra samfunnet av yppersteprestene i klimareligionen. CO2 er blitt vår tids inka-formørkelse og de setter alt inn på å fjerne det! Nå kutter de ikke lenger hjertene ut av blåkledde menn på altertavlen, men de gjør den symbolske parallellen ved å utrenske eller kneble kjettere fra jobbene sine.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Så hvordan angriper vi så en slik målrettet og finansielt totalt overlegen motstander?

Jeg har noen klare formeninger for dette og det vil komme i neste artikkel. Jeg vil også kalle denne artikkelen for steg 1: Erkjennelsen. Vi må erkjenne at vi ikke har noen sak! Neste artikkel vil om jeg får FMK med på løsningen komme om ikke alt for lenge! Så her gjelder det å følge med.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube