Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Erna Solberg sin tale i sikkerhetsrådet full av løgn og feil. Plukkes i filler av Arve Tunstad

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Arve Tunstad er Journalist og tidligere ansatt i NRK i over 30 år. Han har i et facebook innlegg tatt for seg talen som Erna Solberg holdt på sitt første møte i sikkerhetsrådet. Vi kan rett og slett konkludere med at Erna Solberg er en løgner og lyver til sikkerhetsrådet så det renner. Ingen ting av hennes klimapåstander er korrekte. Ingen!

Talen hennes er full av direkte feil, løgner og overdrivelser som er hinsides en statsminister verdig å komme med. Dette er rein MDG politikk og propaganda i beste Goebbels stil, og dette kommer i dag fra en Høyrepolitiker?

Det ærverdige Høyre partiet som tidligere stod for konservative og kapitalistiske tanker i et nasjonalt fokus, er forfalt til populisme og til et politisk korrekt sammensurium av venstreradikale og globalistiske krefter.

Her er hva Arve skriver:

«Her er noe av det Erna Solberg sa til FNs sikkerhetsråd forleden, med mine kommentarer under hver uttalelse:

Vi har sett hetebølger.., skogbranner…, flommer som har berørt livene til millioner.

– Erna Solberg i sikkerhetsrådet.

Ja, verden opplever dette hvert eneste år. Men skogbrann har det blitt mindre av, og flommer har ikke økt, i hvert fall ifølge de tre siste rapportene fra FNs klimapanel. Og den gode nyheten er at menneskeheten er blitt flinkere og flinkere til å håndtere alt dette. Dødsfall på grunn av værkatastrofer er redusert med 98 prosent de siste hundre år. I en tid med eksplosiv befolkningsvekst og folkevandring til værutsatte områder. Vår fossilbaserte økonomiske vekst har gjort dette mulig.

I Sahel påvirker klimaendringene økosystemer og folks levebrød, og øker konkurransen om ressurser og fyrer opp under konflikter.

– Erna Solberg i sikkerhetsrådet.

Jeg anbefaler Statsministeren å lese artiklene til IPCC-hovedforfatter Tor A. Benjaminsen, Norges fremste ekspert på Sahel: https://www.bistandsaktuelt.no/…/utsyn-benjaminsen-om…/.

I Somalia og ved Tsjadsjøen har klimaendringene gjort det mulig for væpnede grupper å øke rekrutteringen kraftig.

– Erna Solberg i sikkerhetsrådet.

Nok en gang anbefaler jeg Norges fremste ekspert på området: https://www.bistandsaktuelt.no/…/er-tsjad-sjoen-i-ferd…/.

Og på Afrikas Horn og i Midtøsten eskalerer klimaendringene risikoen for konflikter.

– Erna Solberg i sikkerhetsrådet.

Her bør Solberg studere fredsforskningen ved PRIO, blant annet artiklene til Nils Petter Gleditsch og IPCC-hovedforfatter Halvard Buhaug. Dessuten lese hva FNs klimapanel skrev i sin foreløpig siste hovedrapport, AR5. Kort fortalt, hennes påstander harmonerer ikke med forskningen.

Varmere hav…og havnivåstigning truer øynasjoner i Stillehavet.

– Erna Solberg i sikkerhetsrådet.

Hvilke øynasjoner snakker hun om? Hvis hun tenker på nasjonene med høyest profil på alle klimatoppmøter, Tuvalu og Kiribati, så er det nok svært vanskelig å hevde at de er i ferd med å drukne, siden de har vokst i areal de siste 70 år. Korallrevøyer vokser som kjent med stigende hav. Er det Fiji hun tenker på, så handler forandringene der stort sett om tektonikk. Mener hun egentlig Bangladesh i Det Indiske Hav, og forveksler Bengaldeltaet med et øysamfunn, så skyldes altså problemene der at landet synker fordi tilførselen av sedimenter hindres av reguleringer, ikke at havet stiger.

Sånn kan vi fortsette, men det hadde vært fint om Solberg presiserte hvilke øysamfunn hun sikter til. Dette er altså det faktagrunnlaget Erna Solberg innledet sin tale om klima og konflikt med. Det er også mye annet å ta for seg i den talen.

Her avslutter Arve, men Fakta360 kan føye til at samtlige av de punkter som nevnes også er behandlet av Klimarealistene som har dokumentert sine påstander via bla NASA.

Her er en film som er produsert av Einar R. Bordewich og Klimarealistene som også gjelder Sahel-regionen som Erna nevnte.

På slutten av filmen i denne artikkelen nevnes Sahel-regionen spesielt som en av de regioner i verden som har forbedret seg mest. Stikk i strid med Erna Solberg sine løgner i talen. Se videoen her: CO2 mengden i atmosfæren har aldri vært så høye! – En løgn!

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Her er et utdrag fra NIPCC rapporten som avviser menneskeskapt global oppvarming på alle punkter og derved går i mot Erna på alle hennes påstander: Global oppvarming avvises på alle punkter av NIPCC

Til slutt kan vi bare påpeke at IPCC, Cicero og alle andre klimahysterikere mangler bevis: Manglende bevis for menneskeskapt global oppvarming

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube