Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Hvordan vi kan vinne klimakampen? Her er svaret! Enkelt og genialt!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

FMK Blacklist

Klimakampen vi fører er både mot rasering av naturen vår med vindturbiner, men ikke minst den vanvittige sløsingen av fellesskapets penger, som de klimahysteriske politikere slenger om seg som fulle politikere.

Klimakampen kan ikke vinnes med vitenskap, argumenter eller fornuft. Det har vi forsøkt i 30 år nå, og Klimarealistene slipper ikke til i debatten engang. Vi er derfor kommet hinsides og langt forbi fornuftens eller logikkens stadier. Alt for mye penger og prestisje står på spill for de involverte. Nå er det kun råskapen som gjenstår. Det eneste en klimafrelst politiker kan gjøre nå dersom de skulle tape alle faglige argumenter, er å stå med rak rygg mens klima-Langskipet synker som Titanic rundt henne i troen på at de gjorde en god gjerning for jorden. Politikerne kan ikke bakke ut nå. De har solgt seg med hud og hår. De vil måtte gå ned med mann og mus. Derfor er det nytteløst å gå på dem med fakta eller logikk. Andre metoder må til.

Systematisk boikott er løsningen

Det eneste som nytter er å gå på de som kan tape penger eller makt på å fronte grønne løsninger og det grønne skiftet. Vi er en formidabel gruppe både av Klimarealister med dens aktive medlemmer og støttespillere og ikke minst er facebook-gruppen Folkeopprøret Mot Klimahysteriet den største enkeltsamlingen av personer som går i mot klimahysteriet.

Vi utgjør med denne gruppen en formidabel forbrukermakt og ikke minst politisk makt hvis energien målrettes. Mange her har nok ikke klima som sin viktigste politiske valg-sak og vil sikkert stemme sitt gamle parti selv om de skulle være med på å rasere Norge. Derfor bør vi ikke satse primært på å få folk til å skifte parti, da det kan bli for store kameler å svelge innen andre områder for dem, men heller satse på en mer upolitisk forbrukermakt.

En velrettet og velregissert boikott

Vi går først og fremst inn for boikott av de personer, produsenter, produkter og forhandlere som har sterkt fokus på å fronte det grønne skiftet. Vi lager en svarteliste av de med «grønske på hjernen» og bevisstgjør alle i dette forumet og Norge for øvrig om disse. Vi er så mange at en effektiv boikott vil både bli lagt merke til i media, og bedriftene vil merke det på bunnlinjen. Jeg tror dette er eneste vei.

Men det er et alvorlig problem med denne strategien i denne gruppen.

Hva om facebook stenger ned denne gruppen?

Facebook har stengt ned USA sin president for å oppfordre folk til å delta i lovlige demonstrasjoner. Når big tech kan ta ned en president så kan de stenge ned denne gruppen uten å blunke engang. Derved er saken, alle bidragsytere og innlegg, kommentarer og alt arbeid borte. Forduftet! På under ett sekund! Det har skjedd verdens mektigste person så det kan meget enkelt skje denne gruppen.

Nå nylig stengte facebook ned også Holocaust-senteret: «Søndag kveld, 7. mars 2021, fikk Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret) vår Facebook-konto deaktivert. Uten advarsel, uten begrunnelse. Deaktiveringen rammet også 12 ansattes private kontoer.»Melder VG!

Hvem blir de neste??? Garantert FMK!

Derfor kan ikke denne protesten eller boikotten skje via et nettsted eller forum som vi ikke eier eller har kontroll over. Gruppen her på facebook er ikke vår. Den kan forsvinne på sekundet om facebook bestemmer seg for det. Hva gjør FMK om gruppen ble fjernet i dag? Har dere noen oversikt over medlemmer og har dere noen alternativ måte å nå ut til alle på? Jeg frykter dere ikke har det!

Det er derfor jeg skriver alt på egen blogg og ikke først og fremst facebook. Jeg driver og eier nettstedet Fakta360 og linker deretter til mange sosiale medier. Tenk bare om de slettet mange års arbeid over natten på et sekund? Slik kontroll har de ikke over Fakta360.no

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Det må skje utenfor facebook

Derfor må protesten og boikotten videreføres og gjennomføres utenfor facebook og hvor publisering og rapportering gjøres med linker inn til sosiale medier. Vi må ha «eierskapet» til protestaksjonen slik at vi ikke opplever det som utallige andre aksjoner på facebook har opplevd. Nedstenging og tap av alle «medlemmer» og innhold over natten.

Fakta360.no har derfor forberedt sine nettsider for dette

Fakta360 er klar over dette og ønsker å hjelpe FMK med de tekniske løsningene. Du kan nå registrere deg hos Fakta360.no og deretter være med å diskutere hvilke firma som fortjener boikott. Vi har klargjort et forum hvor vi lager lister over firma, personer, produkter og organisasjoner for boikott. Det skal derved bli meget ubehagelig for disse å havne på denne listen.

Men nå innvender du kanskje at Fakta360 heller ikke eies av FMK? Til dere vil jeg bare si. Jeg har i de siste 5 årene kjempet en relativt intens kamp mot klimahysteriet, og jeg lover på tro og ære at Fakta360 skal støtte FMK 100% i denne saken og gjøre vårt ytterste for å ivareta FMK og medlemmene sine interesser. De som registrerer seg hos Fakta360 vil også bli tilgjengelige for FMK slik at vi samarbeider om informasjonen. Så om facebook stenger oss ned i denne gruppen, så har vi fremdeles et sted å «samles»: Fakta360.

Her er forumet Boikott av firma for det grønne skifte.

Logg inn eller registrer deg her om du ikke er registrert fra før.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube