Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Kevin Nielsen

Er det i ferd med å rakne for Biden?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Vi ser nå at det for alvor begynner å rakne. Joe Biden tappes for politisk kapital for hver dag som går nå. Han har allerede gått ut på hjemmebane i Pennsylvania og forsvart sin egen legitimitet, enn hvor smart det er. Etter innsettelsen av Biden i vinter har vi vært vitne til en eskalerende situasjon langs landets grense mot Mexico. Dette er en situasjon som er skapt av Biden administrasjonen. Dokumentasjon og observasjoner tyder også på at det sittende regime er sterkt involvert i saken direkte, hvor forsvarets materiell brukes til menneskesmugling. Medier som er ansett som forholdsvis vennligsinnede overfor Biden melder om annerkjennelsesgrad (approval ratings) ned mot 40%, det betyr at den sittende presidenten har store problemer på hjemmebane i forhold til sin legitimitet.

Les også: Valgsvindelen er større enn man først antok!

Tidligere i år kunne Biden erklære at USA skulle trekke seg ut av Afghanistan 11. september i år. Trump var klar på at USA´s tilstedeværelse skulle trappes ned, dette skulle skje trinnvis og på betingelser. Dere gjør slik, vi gjør slik. Det Biden’s Generaler nå har gjort er en hodeløs og betingelsesløs tilbaketrekning hvor Taliban har overtatt hær/politi samt våpenressurser i løpet av kort tid. Taliban har nå kunngjort at krigen er over. 20 år med astronomiske summer brukt, europeiske, amerikanske menneskeliv og menneskelig lidelse i form av lemlestelse og PTSD og skyhøy selvmordsrate særlig blant amerikanske veteraner. Betyr dette nå at Biden´s legitimitet også er i ferd med å rakne i verden for øvrig?

Saigon on steroids er det man nå ser komme i Kabul. Har Biden en agenda eller er han bare dum? Beskyldningene om at han er korrumpert av Kina m.fl. er mange. Er det vi ser nå et USA som spilles opp mot den muslimske verden og et Kina som utnytter situasjonen for å få kontroll på Taiwan? Hvor er Biden sies det. Biden er på Camp David. Det sirkulerer et bilde av Biden som etter sigende skal være tatt fra situasjonsrommet på Camp David. Bildet har fått mange til å reagere. Biden sitter helt alene i rommet, når vi har sett slike situasjoner sitter presidenten med sine rådgivere rundt seg. Det ville vært naturlig at presidenten befant seg i Det hvite hus. Bildet på TV skjermen ser fotoshopet ut, klokkene er stilt inn feil, tidsforskjellene på klokkene tilsvarer tidsforskjellen mellom London og Moskva om vinteren.

Er vi vitne til en Biden administrasjon som er i ferd med å implodere og gå i sitt eget garn? Uansett, dette er veldig spennende tider. En ting som er helt sikkert er at nyhetene særlig fra USA blir fordreid og undertrykket, det er ikke mulig å følge begivenhetene med et objektivt utgangspunkt. Det som er synd for mainstream media er at vi har internett. Dagsrevyen er ikke engang en skygge av hva det var. De store kringkasterne i USA har etter sigende mistet opp mot 80% av sitt publikum. Steve Bannons «War Room» melder om opp mot 70 millioner daglige nedlastinger. Til sammenligning så har «Morning Joe» som går daglig på MSNBC ca en million seere. Dette er spennende tider, følg med…..!

Salty Cracker setter er humoristisk spiss på saken…!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube