Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Kevin Nielsen

Valgsvindelen er større enn man først antok!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I løpet av de siste tre dagene har Mike Lindell avholdt sitt Cyber Symposium i Sør Dakota. Det var på forhånd skapt forventninger om å vise overføringene av pakkedataene (PCAP´S) som skjedde i forbindelse med at valget i USA 3 november ble hacket. Noe har skjedd, Lindell og hans team har valgt å ikke vise disse nå men heller vise bilder av harddisker som ble brukt valgnatten. Lindells eksperter mener at dette er mer riktig å vise, blant annet fordi det er holdbare bevis i retten, bildene beviser blant annet at det skandaleomsuste selskapet Dominion, som har stått for gjennomføringen av valget i mange stater, har overstyrt telleprosessene. Dette betyr at mange av funksjonærene som jobbet med opptellingene kan ha bidratt til valgfusket uten selv å vite det. Det leserne bør merke seg er at Trump siden var godt forberedt på valgfusket og gjorde tiltak i forkant av valget. Dette kan du lese mer om i Geir Hasnes sin artikkel som ble gitt ut her på fakta360.no 4 desember i fjor.

Avsløringene Lindell kommer med er rystende, de fleste av oss som har fulgt saken har vært godt kjent at tellingen stoppet opp ca. tre timer om natten, og når opptellingen startet så dumpet det inn usannsynlig store batcher med Biden stemmer. Det som nå fremstår som sjokkerende er at alle 50 stater ble utsatt for hackerangrep den natten, det var stort sett republikansk styrte stater med en åpenbart korrumpert ledelse hvor tellingen stoppet opp. Lindells avsløringer tyder på at hackingen foregikk i alle statene. I de statene hvor Dominion var engasjert var valgfusket mest åpenbart, men i stater hvor andre kontraktører ble brukt som f.eks. Texas var det også betydelig innslag av valgfusk. Symposiet i Sør Dakota ble besøkt av delstatspolitikere fra alle stater. Foruten å sette inn en korrumpert president, har også valgfusket gått utover mange kandidater i delstatene og fylkene. Dette har skapt et engasjement for å gjennomføre en vitenskapelig basert revisjon av valget. Delstatene er pliktige til å oppbevare alt valgmateriale i 22 måneder, det betyr at det fortsatt er gode muligheter for å gjøre undersøkelser.

Les også:  Oppfinneren av 8 Tesla MRI sier: Big-Bang kan være en teori som nå må forkastes!

Les også: Valgsvindelen i USA er i ferd med å avsløres!

Det som nå er i ferd med å skje i USA er historisk. Alt tyder på at Kina har satt inn sin gunstige kandidat. Man må anta at Pentagon/forsvaret er involvert i en viss grad og det ville være naturlig å involvere disse i større eller mer synlig grad. I løpet av sin regjeringstid var Trump en fredelig statsleder, det å involvere forsvaret i en åpen konfrontasjon er nok ikke ønskelig. Trump har hatt sine fire år og påbegynt jobben med å drenere myra, det er nå opptil folket. Min oppsummering av symposiet er at dette var en utveksling av ideér, erfaringer og bevis. Det er folket på delstatsnivå som nå må gjøre jobben. Det er gått altfor mange år hvor den gjennomsnittlige amerikaner ikke har hatt noe bevisst forhold til politikk og engasjement. Man har nok levd vel vitende om korrupsjonen uten egentlig å kunne gjøre noe med det. Det at valgdeltakelsen i USA er relativt lav vitner også om det.

Les også:  IPCC sin egen energibalanse beviser klimabløffen!

Kommer Trump tilbake? Det vil jeg tro og før 2024, mantraet er at dette må løses nå, om man går videre til valgene i 22 og 24 er man like langt, vi går mot en skandale av uante dimensjoner. Det er mange andre land som følger med, blant annet Brasil og mange andre land i Sør Amerika bruker Dominion og andre lignende usikre systemer for å gjennomføre sine valg. I disse landene følges situasjonen nøye. Det er mye som tyder på at valgmaskinene/programvaren er et resultat av den dype stats engasjement særlig etter hendelsene 11 september 2001 som medførte at PATRIOT ACT ble iverksatt. Snowdens avsløringer som kom i 2013 avslørte blant annet at NSA hadde utviklet programvaren «Hammer & Scorecard», dette var verktøy man kunne bruke for å gjennomføre valg i stater rundt forbi verden, da fortrinnsvis stater som er ansett som relative svake, med muligheter for korrupsjon. Har man virkelig brukt denne programvaren for å få bukt med Trump?

Les også:  Verdien av Norsk Thorium kan være 10 dobbelt av samlet oljeverdi

Se filmen «Absolute proof» – Klikk på bildet for å gå til filmen!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: