Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Kevin Nielsen

Valgsvindelen i USA er i ferd med å avsløres!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

En til nå relativt ukjent mann, Mike Lindell, forretningsmann i Minesota, tidligere rusmisbruker og grunnlegger av bedriften Mypillow er en av Trump sidens støttespillere som har engasjert seg stort i valgsvindelsaken. Lindell står nå som arrangør av «Cyber Symposium» som er en konferanse som går over tre dager, 10,11 og 12 august i Sioux Falls i Sør-Dakota.

Lindell har til hensikt å avsløre omfattende valgfusk som fant sted ved presidentvalget 3 november i fjor. Etter som tiden har gått siden Biden ble innsatt som president blir det for oss som har fulgt saken tett mer og mer åpenbart at Biden er innsatt på falske premisser.

Det vi ser fra en samlet presse internasjonalt er en «cover up» aksjon som for alvor tok seg opp da Biden ble utropt av pressen som vinner av valget. Lindells påstander er formidable og og avdekker at valget ble hacket av aktører utenfor USA. Det mest åpenbare og enkle fusket er godt dokumentert, deler av det ble fanget opp på video da et stemmelokale i Atlanta ble evakuert etter en falsk alarm om en vannlekkasje, samt at det er utstedt vitneforklaringer, såkalte «affidavits» i tusentall.

Valgfusk i USA er godt kjent og kan nesten regnes som en idrettsgren, men det har gått i det enkle og åpenbare, døde som har stemt, dobbelstemmer, stemmer som ikke kan spores tilbake til en stemmegiver. Man bør også merke seg at i mange stater trenger man ikke legitimasjon for å stemme. Sammen med bruken av såkalt «mail in ballots» som er en kjent kilde for fusk og som i fjor p.g.a. covid-19 ble brukt i et omfang ingen har sett tidligere, gir dette uante muligheter. Bare det at det finnes utrykk som «ballot stuffing» og «ballot harvesting» sier sitt.

Man kan si at arbeidet med å avdekke valgfusket har foregått på mange fronter og i mange stater, med Steve Bannon og hans show Warroom som regnes som «the MAGA braintrust» som den som har gått i bresjen for å publisere daglige oppdateringer. Bannon har konsentrert seg mye om det håndfaste, Lindell har kontroll over det man kaller for «the airgame», disse avsløringene er sjokkerende.

Lindell er en forretningsmann, han eier en bedrift med 2500 ansatte hvorfor skulle han ljuge? Avsløringene viser at hele valget er rigget og innstilt med en logaritme som favoriserer Biden, meningen var at Biden skulle vinne valget uten at noen skulle merke det. Lindell er en åpent kristen mann, ifølge ham er det dette som er underet: Funksjonærene i de korrumperte valgdistriktene skjønte at ikke engang at ved hjelp av algoritmene ville de klare å slå Biden. Det var også her alle som fulgte med kunne se hva som foregikk. Klokken 3 om natten stoppet opptellingen i ca 3 timer, hvorfor? For å etterfylle falske stemmer, da opptellingen tok til igjen dumpet det inn batcher med 150 000 stemmer, hvor en brøkdel var for Trump. Dette er statistiske umuligheter. Planen var altså å stjele valget så ingen merket det, men oppslutningen til Trump ble for stor. Lindell mener det er sannsynlig at Trump fikk ca 80 millioner stemmer og at California gikk til Trump.

Om dette er tilfelle så bør vi alle håpe at Trump og hans allierte har hånd om situasjonen og vi bør forvente en endring i verdens syn på Kina, eller snarere kommunistpartiet i Kina som i følge Bannon er en internasjonal kriminell organisasjon!

For å følge saken selv anbefaler jeg deg å ta en titt….!

https://americasvoice.news

https://home.frankspeech.com/tv/video/your-wake-call

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube