Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

IPCC er solfornektere og en politisk rugekasse for penger, makt og prestisje

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Politikere og journalister som er underlagt den betingede læring som Pavlovs hunder vil være totalt ute av stand til kritisk tenkning om IPCC sin siste rapport AR6. De vil ukritisk hylle rapporten i en kombinasjon av ærefrykt, lykke og fortvilelse. Deres dopamin-betingede reaksjon på autopilot vil være: Vi må gjøre noe! Journalistene får skrive-kick av værhendelser og politikerne får avgifts-rus av CO2.

Et folk og spesielt politikere og beslutningstakere som handler ut i fra frykt kombinert med dårlig tid gjør som regel svært dårlige beslutninger. De er ikke trenet til å handle rasjonelt under stress, slik som offiserer og soldater er, og deres hjerner får det vi kaller trangsyn. De er vettskremte for å trå feil eller utenfor den smale og vedtatte 97% konsensus og evner ikke å se andre løsninger enn at CO2 molekylet er blitt erklært for djevelen og klodens kontroll-knapp for klima.

Solfornektere

Fra Electroverse sin artikkel «THE IPCC’S LATEST CLIMATE REPORT IS ANTISCIENCE AND ANTIHUMAN — REJECT IT» har vi her gjort en slags oversettelse men med egen fortolkning av deres funn.

Selv nå i 2021 ignorerer fortsatt IPCC solen sin innflytelse på klima i sin pretensiøse rapport AR6. Solen får så lite oppmerksomhet at den kunne like gjerne ikke vært der. I deres seksjon som de kaller «solar forcing» fokuserer IPCC kun på en mikroskopisk liten del av Solen som er dens utstråling eller irradiance. Dette er garantert et tilsiktet smalt og cherry-piced utvalg som ignorerer alle andre effekter fra Solen, og de er mange!

For eksempel så ignorerer IPCC totalt solsystemets globale elektro-magnetiske krets, inkludert jordens minkende og vandrende magnetfelt. De berører ikke polarlyset (Nordlys og Sørlys) som omfatter solvind, flares og CME som er bevist at de kan varme opp planeten og påvirker vulkanismen.

Les også: Så du tror du har klima-angst? Nå skal du virkelig få angst!

Kosmisk stråling fornektes uten bevis

De hopper glatt over kosmisk stråling som intensifieres slik som nå under lav solaktivitet, og som er funnet å både endre skydannelsen og varmer opp myoner dypt inne i jordens skorpe. De avfeier glatt forskningen på dette høyst ukjente og usikre området med setningen «There is high confidence that GCRs (Galactic Cosmic Rays) contribute a negligible ERF over the period 1750 to 2019», uten å legge fram et fnugg av forskning på det området. Det var det! Ingen bevis med andre ord, bare blankt avfeid!

I virkeligheten er det i de senere årene kommet mange forskningsstudier som bekrefter rollen til kosmiske stråler har på klima. Faktisk så er antagelsen nå at de har stor betydning for klimaet og de er derfor begynt å studere dette i minste detalj. Forskningen på området er publisert som peer-reviewed på de samme nettsteder som IPCC bruker i deres rapport, men blir oversett og ikke tatt med. Dette er bevis på IPCC sin meget nøye cherry-picking.

IPCC sitt mandat er 97% klimakrise

Vi burde egentlig ikke være overrasket over IPCC sin krisemaksimering i siste AR6 rapport. De har levert det de ble satt til å levere av sine foresatte. Deres mandat er tross alt å finne fram til den menneskeskapte globale oppvarming forårsaket av CO2 som kontrollknapp. Derfor fornektes selvsagt alt annet plass i deres rapport som kan rive ned dette 97% konsensus tøvet de baserer seg på. De har nok en gang vært flinkeste pike i klassen og levert hva som ble forventet. Pavlovs hunder logrer og sitrer av virketrang nå.

Vulkaner, kosmiske stråler, magnetfeltet og solen er alle krefter og pådrivere til klimasystemet som blir komplett oversett og bevist neglisjert av IPCC. AR6 har i tillegg også unngått å nevne deres tidligere forutsigelser som nå beviselig har feilet. De overser glatt at fem store datasett viser at planetens temperatur har sunket med 0,7 grader siden 2016. Nesten hele den globale oppvarmingskrisen er tapt på fem år.

Alt de har klart å hoste opp om dette er «we now have more certainty in our projections”. Ja du hørte rett. De avfeier sine egne bommerter med at de nå er enda sikrere. Man får det nesten ikke bedre i en krim-roman engang.

Oppvarmingen skjer om natten

Oppvarmingen som registreres skjer hovedsakelig om natten. Ja du hørte rett. Det er om natten mesteparten av oppvarmingen skjer. Dette kalles også «Urban Heat Island» effekten og skyldes at de fleste termometere og målestasjoner befinner seg i nærheten av byer. Moderne byer er kjent for å ligge høyt over i temperatur på grunn av all asfalt, betong og all moderne infrastruktur som varmes intenst opp av solen. De virker som varmemagasiner og stråler dette ut igjen om natten og hever den nattlige temperaturen. Mesteparten av den globale oppvarmingen kan stamme fra denne effekten alene.

Polar Cusp

Jordens globale elektromagnetiske system inkludert «Polar Cusp» er også totalt utelatt fra IPCC rapporten. Her har solvinder og plasma direkte adgang til jordens ionosphere. Den pulserer med energi fra solvinden med en frekvens på 8 minutter. Men igjen, ikke et pip i IPCC rapporten om dette og totalt utelatt fra deres eminente modeller. Dette til tross for at NASA kaller Polar Cusp for solens magnetiske portal til jorden.

Konklusjon? IPCC er solfornektere!

Det er ukjent om de noen sinne har tittet opp på himmelen og sett den gule disken som stråler med sin enorme intensitet ned på oss. De virker som de i likhet med «Climategate» skandalen, greier å feie solen under teppet og nekte for at både den og Climategate finnes.

Les også: Hvorfor er klimaforskere, politikere og MSM som Pavlovs hunder?

Grunnen til at alle effekter fra solen feies bort er nettopp at da kan de holde opp deres nyfødte barn – CO2 molekylet – og si «her er årsaken»! De utelatelser og Cherry picking de gjør er nok meget beviste og med hensikt.

AR6 er et politisk dokument stappfull av propaganda som fornekter solen, og vi vil nå i tiden som kommer se en meget sterk økning i tilhørende skremselspropaganda i media. Kommer vi til å få en Klima-nedstengning i likhet med pandemien?

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Ta aksjon for klimakampen!

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360. Klikk her for å komme til Spleisen!