Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Norsk bokmålEnglishDeutsch
Einar R. Bordewich

Klimakrise: Et massehysteri ute av kontroll

Støtt vårt arbeid mot propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Kent Andersen i Demokratene forteller at å oppfylle Parisavtalen gjennom klimaplan 2030 er blitt en manisk oppgave for alle partier på stortinget. All Norsk politikk styres nå gjennom denne globalistiske klimaplan, hvor alt annet må vike. Dette gjør at globalister har endeløst med penger til klima, men aldri noe til tannhelse, skolemat eller sykehus.

Kent Andersen i Demokratene sitt foredrag i Arendalsuka er vist 15.000 ganger i skrivende stund. I dette innlegget rives hele narrativet til regjeringens Klimaplan 2030 og IPCC med klimahysteriet fullstendig i filler.

Andersen gjennomgår narrativet fra et sosiologisk og reklamemessig ståsted og angriper ikke vitenskapen i seg selv, men hysteriet og massesuggesjonen som har drevet både barn og kvinner til eksistensiell angst. Hans erfaring på massepåvirkning og massesuggesjon fra reklamebransjen gjør at han kjenner godt igjen teknikkene og metodene som benyttes av politikere og media for å drive fram hysteriet.

Han påpeker med analyse, matematikk og konsekvensutredning – som alle kan forstå – hvor stor galskapen i regjeringens klimaplan faktisk er. Ingen av de foreslåtte tiltak for det grønne skiftet vil fungere eller hjelpe noe som helst på klima. Han går gjennom vindmøller, el-biler, solpanel, batteriparker, hydrogen og biodiesel som hverken hver for seg eller samlet vil noen sinne kunne komme i nærheten av verdens energibehov. Verken nå eller i framtiden.

Bli med: Oppskrift: Hvordan bli en politisk FB Ninja-kriger!

Klimafrykt og angsten for uår er noe som har fulgt oss mennesker siden steinalderen og kanskje tidligere. Det er også et bibelsk fenomen og appellerer direkte til noe i lillehjernen slik at logikk og rasjonalitet blir utkoblet. Klimaindustriens våpen er moralisme, misbruk av vitenskap og skråsikkerhet om fremtiden.

Se videoen hans og bedøm selv. Husk å være en Sosial media Ninja-Kriger. Del og del for å få fram sannheten og gjøre slutt på det uendelige sløseriet på klima!

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: