Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Massiv økning av sjøis i Antarktis. Media helt stille! Skjønner du svindelen nå?

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

På bare tre år er over halvparten av tapet av sjøis som media i 2019 rapporterte som katastrofale effekter av klimaendringer kommet tilbake. Media og forskerne med en agenda for klimanarrativet meldte at is mengdene forsvant i en foruroligende tempo. Media er selvsagt helt stille nå som økningen periodevis har sterkere rate enn minkingen. Totalt sett er trenden for sjøisen siden 1979 er økende.

Som vi ser av kurven for utviklingen av sjø-isen er trenden de valgte å kjøre sin skremmepropaganda på, tapet fra 2014 til 2019. Dette er eksakt den samme taktikken som de kjører under skogbrannene både i år og i fjor. Media driver en bevist propaganda for klimasaken når de kun kjører massivt fram de negative trender. Når de positive trender kommer er de helt stille.

Les også: Husker dere «klimakatastrofen» med alle skogbranner i fjor? Det var en løgn!

Trenden er økning av sjø-isen, stikk i strid med hva media forteller

Ser man utviklingen av sjø-isen over 40 år siden målingene begynte er altså trenden en økning på ca. 1% pr. 10. år. Så vi kan konkludere med at det eneste som har negativ trend er dommedagsprofetiene og ikke isen.

Ser man på årets is så langt i Juni på bildet over så er vi nå tilbake på middelverdien fra 1981-2010. Så kan du sammenligne dette med bildet under fra 24. August – altså bare 24 dager senere og vi ser hvor enormt mye økningen har vært på bare disse 24 dagene.

Denne massive økningen av sjø-isen de siste 2 årene forteller at der er mye ukjent vitenskap om naturlige drivere som havsirkulasjoner, ENSO (El Nino Southern Oscillation) , SAM (Southern Annular Mode) og det Indiske havet som spiller inn. Ikke bare CO2 som media forteller oss.

Klassisk teknikk for desinformasjon og propaganda

Forskerne er faktisk enige om at nedgangen i ismengden fra 2016 til 2019 var naturlig men dette omtales selvsagt ikke. Heller ikke den massive økningen fortelles det om i media. Dette er derfor klassisk taktikk for desinformasjon og propaganda. Vi hører kun om store hendelser når det gavner agendaen deres. Forskningen som viser noe annet blir fortiet og gjemt vekk.

Skjønner du svindelen nå?

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: