Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Husker dere «klimakatastrofen» med alle skogbranner i fjor? Det var en løgn!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Nå kan vi hilse til Bellona angående en av deres klimamyter, om at verdens skogbranner blir flere og verre, er feil. Dette ble i fjor slått opp i mange aviser både i Norge og hele verden om at klimaendringene var årsaken og skogbrannene, spesielt i Australia og USA som var så store og omfattende, var menneskeskapt på grunn av klimaendringer. Deres mantra den gang var klimaendringene er reelle og de er her nå!

Vel… Som alltid er den ærlige og nakne sannheten – når den ikke er bombet sønder og sammen av opportunister og propaganda fra våre statsfinansierte og Fake News kanaler som NRK og Bellona – egentlig ganske kjedelig i forhold. De tørre og ærlige data viser kraftig nedgang i skogbranner de siste 100 årene. Hvem skulle trodd det om man leser MS Media?

De tørre og ærlige data viser kraftig nedgang i skogbranner de siste 100 årene. Hvem skulle trodd det om man leser MS Media?

Times Magazine = Fake News om klima

Bjørn Lomborg
Bjorn Lomborg

Det er den danske statsviteren Bjørn Lomborg som går til angrep på de falske nyheter og totalt feile vinklingen angående skogbranner som presenteres av det prestigetunge Times Magazine.

Lomborg er kjent for blant annet sine analyser av kostnadene til alle tiltak mot klimaendringer kontra å bruke pengene på det som virkelig betyr noe i verden.

Både Time Magazine sitt bilde på forsiden, film på nettsiden og artikkelen er full av feil, misvisninger og uriktigheter. Det er kanskje slike artikler Bellona ønsker å bringe til debatten som sin «ærlige og redelige» debatt hvor de har utvist sitt eminente skjønn av kildekritikk. Gud hjelpe oss!

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Hva gjør så DNB

Det er nå ganske tydelig at alle skremmeorganisasjoner innen klima-kvakksalverbransjen har sine sugerør dypt ned i lommene til staten, enten via direkte støtte eller indirekte via skatteordninger, subsidier eller bevilgninger til «forskning og prosjekter»

Hva gjør så DNB når de oppdager at de har gitt støtte til en organisasjon som tusker til seg dette på falskt og feil grunnlag. Skogbrannene blir beviselig færre! Eneste fornuftige må jo være å påstå at disse forskerne tar feil eller at datamodeller forteller at en gang i framtiden, så vil de få rett og skogbrannene vil øke igjen.

Les også: Jordens vegetasjon økt med 2 x USA’s areal!

Sistnevnte er ikke så unnsanssynlig faktisk ved første øyekast siden planeten har blitt ca. 20% grønnere på grunn av økt CO2. Dette skulle teoretisk føre til mer brennbar vegetasjon samlet sett og derved kunne øke skogbrannfaren om 20-50 år. Men dette er slettes ikke sikkert i følge andre datamodeller da.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Alle vet jo at antall orkaner og sykloner er økende, eller?

Bilde

Men kanskje DNB i likhet med så mange andre av våre folkevalgte kun forholder seg til vårt sannhetsministerium som NRK og MS Media? Lite vet de at Bjørn Lomborg rapporterer fra IPCC de sanne data også på dette feltet.

Som dere ser av den globale orkanstatistikken har vi fått en overveldende klimakatastrofe med økende antall orkaner? eller not!

Trenden er som vanlig når det gjelder ekte vitenskap ganske kjedelig i forhold til populist-ekstremistene i NRK og Bellona: Kjedelig – ingen trend eller svakt nedadgående siden 1990. Lomborg forteller at data før 1970 antageligvis er underrapportert, da dette er en perioden før satellitter kom i drift.

Men du skal vite at kommer der en ny orkan dundrende inn mot kysten av Florida, så vil reportene ganske fort finne en oversvømt veigrøft hvor de kan legge seg på kne for å stå til hoftene i vann i, mens folk i bakgrunnen av nyhetsbildet på den direktesendte sensasjonen, rusler rolig forbi med støvler og vann til anklene.

Forskning om skogbranner:

https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/2013JG002532

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0034425718303705

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube