Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Fagfellevurdering er ANTI-Vitenskap

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Du har sikkert fått høre det 1000-vis av ganger i klimadiskusjoner at det eller den forskningen ikke er fagfellevurdert og kan derfor ikke tas seriøst. Slike folk tror faktisk at de vet hva vitenskap er for noe. Det er patetisk kunnskapsløst for å si det mildt.

Fagfelle vurderingsprosessen betyr kun at alle tenkte det samme og derfor godkjente de det. Er dette vitenskap? Absolutt ikke! Det er hjernedød akademia og har ingen ting med vitenskapen å gjøre.

Vitenskapen er til for å finne nye svar og løse kjente, ukjente eller kompliserte problemer ingen viste noe om fra før. Vitenskapen er IKKE prosessen med fagfellevurdering. Den er en hjernedød bekreftelse av eksisterende feile antagelser og at forfatteren har greid å skrive at 2+2=4 og ikke 3. Avvikende konklusjoner avvises konsekvent. Period!

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Les også:  Klima nyord i woke tidens pronomen fascisme

Nye vitenskapelige oppdagelser kan aldri bli fagfellevurdert slik prosessen kjøres i dag. Absolutt ingen nye oppdagelser innen vitenskapen skjer innen fagfeltenes senter. Oppdagelser skjer i ytterkantene og gråsonene.

De dyktigste stearinlysmakere og eksperter innen sitt felt er totalt inkompetente til å finne opp den elektriske lyspæren. Slik er det med akademia i dag, at klima-ekspertene er i realiteten komplett inkompetente til å finne ut hva som er fakta om klima.


Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: