Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Fagfellevurdering er ANTI-Vitenskap

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Du har sikkert fått høre det 1000-vis av ganger i klimadiskusjoner at det eller den forskningen ikke er fagfellevurdert og kan derfor ikke tas seriøst. Slike folk tror faktisk at de vet hva vitenskap er for noe. Det er patetisk kunnskapsløst for å si det mildt.

Fagfelle vurderingsprosessen betyr kun at alle tenkte det samme og derfor godkjente de det. Er dette vitenskap? Absolutt ikke! Det er hjernedød akademia og har ingen ting med vitenskapen å gjøre.

Vitenskapen er til for å finne nye svar og løse kjente, ukjente eller kompliserte problemer ingen viste noe om fra før. Vitenskapen er IKKE prosessen med fagfellevurdering. Den er en hjernedød bekreftelse av eksisterende feile antagelser og at forfatteren har greid å skrive at 2+2=4 og ikke 3. Avvikende konklusjoner avvises konsekvent. Period!

Nye vitenskapelige oppdagelser kan aldri bli fagfellevurdert slik prosessen kjøres i dag. Absolutt ingen nye oppdagelser innen vitenskapen skjer innen fagfeltenes senter. Oppdagelser skjer i ytterkantene og gråsonene.

De dyktigste stearinlysmakere og eksperter innen sitt felt er totalt inkompetente til å finne opp den elektriske lyspæren. Slik er det med akademia i dag, at klima-ekspertene er i realiteten komplett inkompetente til å finne ut hva som er fakta om klima.


Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: