Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Norge styrt av «Das Reich» igjen?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Parisavtalen, EU og strømpriser

Det grønne skiftet fra Parisavtalen valser sin taktfaste marsj over folket og legger igjen forfrosne «lik» med tomme bankkonti til uføretrygdede, minstepensjonister, studenter og til og med lavtlønnede i middelklassen. De tvangsinnførte avanserte smarte strømmålere for å måle forbruket ned til minste Watt, slik at både vibrator, TV og hårføner rapporterer sine signaturforbruk til staten.

Deretter innfører de et prissystem som er fullstendig umulig å beregne eller forutse hva kostnaden kan bli, hverken for professorer eller småborgeren. På toppen av det hele slippes Europa inn på «markedet» vårt gjennom strømkablene og da er det plutselig Kansleren i «Das Reich» som bestemmer strømprisen.

Strøm er en vare som alle må ha og er like nødvendig som luft og vann. Det er ikke en «normal» vare som man handler i butikken hvor man velger som er billigst eller best. Strøm er essensiell og livsnødvendig for enkeltindividet, familien og hele samfunnet. Den MÅ fungere og den MÅ kunne stoles på og den MÅ være forutsigbar og den MÅ være billig!

Kommer barna på besøk og må lade el-bilen mens steika står i ovnen kl. 1700 så er du garantert å få straffesats og strømforbruket for hele måneden beregnet etter denne ufrivillige toppen. Det er den ene -1- timen av 720 timer i siste måned som bestemmer hva nettleien blir. Den øvrige strømprisen beregnes etter markedet som styres av klimahysteriets CO2 avgifter og er prisgitt de totalt useriøse fugledrapsmaskiner hos Kansleren i Das Reich.

Strømhysteriet

Den irrasjonelle og motsettende logikken som ligger i det grønne skiftet er påfallende åpenbar og samtidig påfallende taushetsbelagt. Det grønne skiftet krever mye mer strøm pr. innbygger enn hva som forbrukes nå. MYE MER!

De ønsker seg elektriske biler, elektriske båter, elektriske fly, elektriske trailere, elektriske tog, elektriske gravemaskiner osv. osv. De skal elektrifisere offshoreplattformer. Alle disse elektriske maskiner krever enormt med elektrisk energi.

Gjennom den grønne politikken så skaper de et energiunderskudd i det eksisterende strømnettet. All denne elektrifiseringen er ikke nettet dimensjonert til levere. Det må opprustes kraftig for å kunne håndtere den nye grønne verden.

Samtidig som drømmen deres er elektrisk og vi skal utvikle megamaskiner i hopetall som kun drives av elektrisitet, så må hver og en av oss spinke å spare på strømmen. Din vaskemaskin, tørketrommel, middag, lading av elbilen og dildoen er blitt et problem for regjeringen. Ny politikk av avgiftsregimer på strøm innarbeides «over natten» uten at forbrukerne har hatt noen som helst påvirkning på dette planøkonomiske «markedet» som de så fint kaller NordPool.

I stedet for å la markedet og utviklingen gå sin gang med kanskje noen forsiktige stimuli, så har de vedtatt en spurtinnsats på elektrifisering som overbelaster og stresser absolutt alle systemer. For å bøte på egen idioti må de nå inn å kontrollere når du skal vaske klær, koke middag, vaske opp eller lade elbilen.

Dette gjør at folk sendes ut i nye og uante forbruksmønster med elektriske apparater i drift på natten, som utvilsomt vil føre til skader og tap av liv.

NRK med Fake News om at staten «tar halve regningen»

Som panikkløsning kommer de med smuler når prisene skyter i været på grunn av deres eget klima-idioti og de skjønner at folket ikke vil være med på galskapen deres lenger. De lovet å dekke 50% over 70 øre av strømmen og dette høres tilsynelatende flott ut.

NRK blamerte med at deres favorittprins «tar halve regningen». Dette er ikke annet en Fake News og nok et bevis for hvor langt NRK går for å støtte sine partikolleger.

I realiteten dekker de kun 13-14% av strømregningen din!

Regner man over regjeringens eget eksempel så ender man opp med at de dekker kun ca. 14% av den totale strømregningen, på grunn av alle avgifter og nettleien. Disse 14% blir uansett ganske sikkert redusert til null når det nye nettleie systemet trer i kraft.

Fra realister til emokratiske rabulister

Vi har gått fra et rasjonelt kunnskapsbasert og vitenskapelig fundamentert samfunn til et emokrati av profesjonelle politiske broilere fra sosionomer og samfunnsvitere uten realfaglig kompetanse. De higer etter taburetter og posisjoner og det var ok så lenge de ikke ruinerte middelklassen. Men nå har de fått globusen i sikte og dansen deres krever at middelklassen blør. Da blir det opprør!

Hadde vi hatt realister med realkompetanse som politikere så hadde vi hatt et velfungerende energirikt samfunn i full utvikling hvor vi besitter den største rikdommen av alle: BILLIG ENERGI!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube