Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Taliban får penger! Hvorfor ikke ABB også?

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Denne bloggen skulle egentlig kun handle om klima, energi og politikk derom men siste dagers hendelser i regi av AP har rystet meg så inn til sjelen at jeg klarer ikke tie stille.

Av alle ting i verden så har altså Støre og regjeringen klart å hente fra Afghanistan selveste terrorregimet Taliban til Norge for forhandlinger. Jeg viste fra før at Støre og Co. ikke er rett nagla men at det skulle bli så ille hadde jeg selv i min villeste fantasi aldri trodd.

Min umiddelbare reaksjon fikk meg til å se rødt og meddele følgende på facebook:

Hvor innihelvete satan forbannet er det mulig å bli?

Her har mange av våre ungdommer nylig ofret livet i kampen mot satanistregimet Taliban. Vår fremste forkjemper for kvinners rettigheter og kampen mot kjønnslemlestelse, syrebrenning og halshugging fra den islamske mafia er HRS. Sistnevnte kutter de den lille støtten til for å kneble dens svake nødrop om urett.

Å invitere Taliban er som om selveste Breivik skulle inviteres til Kongens bord å få godtgjørelser for sitt arbeid med ungdommer. Regjeringen er så innihelvete blottet for moralsk kompass at det ikke er skadeskutt men etset bort med syre.

Jeg trodde jeg hadde hørt mye galskap før men dette er så ille at man blir matt. Hva tenker de med?

Sylvi Listhaug fikk rett – hennes unnskyld var en tabbe

En avslørende «feil» – Document

Sylvi Listhaug måtte altså forlate regjeringen som justisminister etter mistillitsforslag fra selveste gromgutten Støre når hun uttalte som rett var: Arbeiderpartiet satte terroristers rettigheter over nasjonens sikkerhet. Hennes utsagn er nå uomtvistelig bevist og hennes største politiske tabbe var å be om unnskyld!

Arbeiderpartiets fraternising med fienden vil gå inn i historien som Norges nedrigste lavmål av politiske blundere. Dette er faktisk like ille som om de skulle invitert Hitler og co. i 1940.

Fysisk uvel. Penger til ABB

Jeg blir fysisk uvel med tanke på at at noen som representerer Norge sitter å snakker med disse regelrett satanistiske djevler med et menneske og kvinnesyn direkte fra helvete. De kunne like gjerne satt seg ned med Anders Bering Breivik og gitt han penger for sitt arbeid med ungdommer. Så ille er dette!

Jeg tenker med gru på alle de Norske familier som har mistet sin datter eller sønn til dette satanist-regimet som nå må føle seg både tråkket og spyttet på. Alle skattepenger vi har sløst vekk der nede til ingen nytte. Støre og AP har i denne saken rett og slett «drette på draget» eller «bæsja på leggen» som vi sier.

Regjeringen må gå av

Jeg kan ikke tenke meg annet enn at det internasjonale samfunnet må være i sjokk etter dette milt sagt stupide påfunnet. Flere politikere både i Norge og Danmark har allerede uttrykket sitt sjokk og forferdelse.

Når man demonstrerer så til de grader uforstand i sin ledelse ja da må man ta sin hatt og gå. De har ikke skamvett til å gjøre det selv, så der må opprettes et mistillitsforslag mot Støre og AP.

Støre og AP er en trussel for rikets sikkerhet!

STØRE OG AP MÅ GÅ AV!

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

2 kommentarer

  1. Det norske PK-myndigheter og gloriepussere pleier å være flinke til er å forankre sine handlinger i overnasjonale organers eller andre lands politikk. Meg bekjent er det ingen som lefler med denne gjengen overhodet, og det kan se ut som dette er et helt frittstående stunt av den norske regjering og diplomatiet rundt. Jeg ser det som en provokasjon og avledningsmanøver fra reelle problem i Norge og verden, nå som corona-narrativet klapper sammen og det grønne skiftet ruinerer både private husholdninger og næringsliv – oppslutningen om sistnevnte har vel ikke vært mindre på noen tiår..

Legg inn en kommentar

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: