Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Espen Barth Eide: Russland er årsak til energikrisen!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Den ene idiot-saken etter den andre produseres nå på løpende bånd av de woke globalistene på Stortinget. Vi har klimakrisen, pandemikrise, energikrise, terroristkrise og nå kommer også krigskrise i Ukraina.

Bortforklaringene og unna manøvreringen av årsaken problemene de har rotet oss opp i når uante dimensjoner. Sist ute er Espen Bart Eide som i en artikkel i TU forsøker å skylde på Russland i forbindelse med strømkrisen politikerne har skapt. Man kan reagere både med å le og bli forbannet for idiotiet lyser åpenlyst mot oss. Enten tror de at vi er idioter eller så er det faktisk de som er idioter.

Alle våre velmenende politikere har på emosjonelt vis og i lang tid forført borgerne med sine gode intensjoner og fått dele ut fellesskapets penger til såkalte nødlidende over hele verden. Alle skal med og alle skal bli like er mantraet fra AP og FN. Do ringen de bærer på jakkeslaget er signalet og beviset på at de tilhører den rette klan.

Les også: Strømprisene – Et vanstyre av Norge som vi knapt har sett maken til i moderne historie!

Dette mantra om likhet og likeverd blir smurt ut over alle sektorer og gjentatt av MSM til det kjedsommelige og til at alle tror det er en universell sannhet. Deres gode forsett og intensjoner kan virke høyverdige og noe å strebe etter, men de lider dessverre alle som en under en viktig og betydelig feil: Realisme!

Blottet for realisme

Deres mantra og visjoner er totalt blottet for realisme og evne til å ta verdens realiteter inn over seg. For det første så er ikke alle mennesker like. Og vi er heller ikke like mye verd, hvordan nu enn det skal måles. Våre behov, drømmer, ønsker, lyster, legning og mål er forskjellige. Dessuten er ikke alle snille heller. Der finnes onde mennesker og der finnes mennesker som er snille som engler.

Der finnes brutale og voldelige mennesker og der finnes infame, utspekulerte fandenivoldske mennesker. Der finnes kloke mennesker og der finnes, tro det eller ei svært dumme mennesker. Disse sistnevnte dumme mennesker skal vi nå vie litt oppmerksomhet.

Alle disse menneskelige egenskapene finnes til og med i land med overflod av velstand som i Norge og de finnes i tragisk fattige land som for eksempel Afghanistan. Fordelingen er kanskje forskjellig innad i mellom landene. Således vil derfor Afghanistan etter vår målestokk være beheftet med en meget stor andel regelrett dumme folk.

Les også: Tyskland: Største industrielle kollaps siden andre verdenskrig!

At Afghanistan har en overvekt av dumme folk, spesielt på landsbygden, er et resultat av det miljø og kultur de lever i. Deres intellektuelle kapasitet kan vi ikke dra i tvil er likestilt med vår, men der har ikke eksistert et miljø hvor denne ble utfordret. For eksempel ville en adoptert tvilling på ett år fra Afghanistan til en Norsk familie få samme utvikling tilsvarende andre Norske barn, mens hans gjenværende tvilling ville bli som den Afghanske landsbygden krever.

Hva vil jeg så fram til med dette?

Slik er det også med dagens yrkespolitikere som er oppdratt og ensrettet i sin egen klankultur gjennom tiår med politisk arbeid totalt isolert fra den virkelighet som andre vanlige folk lever i. De snakker om seg selv som vanlige folk men innser ikke at de i realiteten befinner seg på den Afghanske landsbygden i et svært lukket og isolert samfunn.

Det er gjennom dette innavlede sammensurium av en politisk klankultur de betrakter verden og tror de forstår noe av hva som foregår. Det blir som om en Afghansk kvinne fra landsbygden skulle bli satt til å lede NATOs taktiske forsvar av Ukraina mot Russland. Hva tror dere hun ville oppnå?

Les også: Grønn politikk, energifattigdom, strømpriser, virus, EU og endetiden

Teppet faller – stupiditeten tar over

Dette er altså bakteppet for hva vi kan kalle politiske broilere og deres dannelsesprosess av meninger som er totalt løsrevet fra vanlige menneskers verden. Det er innlysende at Espen Barth Eide som har levd sitt liv innen AP klanen ikke evner å se ut over den «landsbygden» og klanen har er oppdratt i.

Slik sett blir hans uttalelse om at Russland er årsaken til energikrisen i Europa den mest stupide, ulogiske, bakstreverske og vanvittige ansvarsfraskrivelse man noen sinne har hørt, forståelig.

Det er umulig for han og de andre fra det klimahysteriske ekkokammer å se sammenhenger eller dra erfaringer og konsekvenser fra egen politikk som har ledet dem nettopp hit.

Like lite som den Afghanske kvinnen kan lede NATO har de rett og slett ikke hjernekapasitet eller trening til å se at det er den planøkonomiske CO2 fascisme som er den DIREKTE årsaken til energikrisen.

Les også: Hvorfor er klimaforskere, politikere og MSM som Pavlovs hunder?

De Tyske politikere som er oppdratt i samme politiske klankultur via gettoen til FN har med dette bakteppet ødelagt sin egen energiproduksjon ved å stenge ned både kullkraft og atomkraft.

Deretter har de teppebombet eget land med fugledrapsmaskiner i den ufattelige naivitet om at dette skulle gi dem nødvendig med energi. På toppen av det hele har idiotene i EU gjort seg avhengige av Russland og nå klager de på at DE er årsaken.

Idiotiet utfolder seg – Russland er den slemme

Det grønne skifte sitt idioti får nå utfolde seg i full blomst og bortforklaringene fra politikerne kommer til å overgå hverandre i stupiditet og forutsigbar klanbeskyttelse av eget revir. De har selvsagt selv ingen skyld i hva som har skjedd eller skjer. Det er alle andre som ikke forstår dem eller som i dette tilfellet nok en gang: Russland er de slemme!

Les også: Klimakrise: Et massehysteri ute av kontroll

Man skal nok ikke si at man får en viss skadefryd når bensinprisen og strømprisen eksploderer i pris og setter daglige nye rekorder. Men håpet er nå at folk forstår at å stemme på de klimahysteriske partiene som Rødt, SV, MDG, AP, Venstre, SP, KrF, Høyre eller FrP bare vil bli mer av den samme politikken. Ingen av disse er villige til å kneble årsaken til problemene: Parisavtalen og klimahysteriet.

Årsaken til problemene: Parisavtalen og klimahysteriet!

Kun ett parti har så langt sagt at de setter Norge først, at de vil få Norge ut av Parisavtalen og klørne til EU. Demokratene vil nedlegge samtlige vindmølleparker og ta kontroll på arvesølvet vårt og få vannkraften tilbake til folket. Utenlandskablene skal kuttes, CO2 avgifter skal bort og strutsepolitikk med elektrifisering av sokkelen og CO2 lagringen skal stanses.

Skulle vi noen gang få behov for akutt mer energi kan vi enkelt starte billige gassturbiner og brenne gassen i Norge for å ta krisetoppene. Når så oljen og gassen begynner å ebbe ut en gang i framtiden så skal vi være klar med Thorium i 4. generasjons saltsmeltereaktorer når det behovet kommer. Men forskningen må komme i gang nå.

Energimarkedet kan åpnes igjen når alle aktører enten det er vann, kull, gass, olje, hydrogen eller atomkraft de leverer får konkurrere fritt om å være billigst. Da kan nye innovative energiløsninger også komme fram dersom de er konkurransedyktige. Men husk at når politikerne får kløen sin og vil begynne å kontrollere og begrense markedet slik som har skjedd med energien, da får vi en ny krise. Du er advart!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube