Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Grønn politikk, energifattigdom, strømpriser, virus, EU og endetiden

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Grønn politikk

Uttrykk som «hva var det vi sa» og «dette er en varslet katastrofe» blir liksom fattige for folk som nå får en gigantregning i postkassen rett før julen setter inn. Vi kan sende en takk til samtlige partier på Stortinget for denne regningen. Årsaken ligger i at de er alle angrepet av det farligste virus av dem alle. Ikke det fra Wuhan i Kina men det grønne klimavirus fra EU.

Samtlige partier på stortinget har i dag fått klimaviruset på hjernen. Dette er resultatet av den enorme pr-kampanjen som fossil-energi motstanderne har kjørt gjennom EU sitt IPCC med mandat om å finne menneskeskapte klimaendringer. Godt hjulpet av en katastrofehungrig dommedagsmedia har de greid å hause opp panikk og frykt i befolkningen for at kloden skal «brenne opp».

Kode RØD skriker klimakirken IPCC med store bokstaver i alle media både på inn og utpust, og hver eneste liten storm, flom eller varmebølge blir tatt som sikre tegn på at dommedagen er nær. Gjør bot, betal CO2 avlat eller gå under, da endetiden er nær.

Les også: Strømprisene kan ved Norsk lov vedtas i morgen!

Kulderekorder, historiske klimadata og forskning som viser noe annet går de stille forbi, eller aller helst brukes skitne metoder for å diskreditere vitenskapsfolk som ikke føyer seg for konsensus. Som om konsensus har noe med vitenskap å gjøre.

Når man står «på utsiden» og betrakter klimahysteriet på stortinget og i EU så må man bare måpe hoderystende til den uvett som demonstreres i full konsensus.

Ord eller etter vår mening floskler som det grønne skiftet, bærekraft, null utslippsamfunnet, ren energi osv. helt til «kumbaya my lord» har infisert alle deler av samfunnet og politikerne på en direkte skadelig og farlig måte. De hyler det samme hele gjengen og handler på flokkens impuls og ikke som selvstendige tenkere.

Egentlig er det vanskelig å forstå hvorfor folk klager på den skakkjørte politikken som medfører disse strømpriser når 98% av stemmene har gått til nettopp partier som har vært med å innføre dette? Var det ikke dette de ville? Skjønner de ikke hva de hva de har stemt på? Er folk virkelig så stokk dumme?

Energifattigdom og inkompetansen

Vi får nå resultatet av politikken deres direkte i fanget i det samme øyeblikk som vi knyttet oss til det Europeiske, totalt skakkjørte og ødelagte energimarked med utenlandskablene. Politikerne stod i kø for å fortelle oss at strømprisene ikke ville påvirkes av Acer og tilknytningen. Hva skal vi si til dem nå da? De har ettertrykkelig bevist sin inkompetanse og manglende forståelse for markedet de selv har skapt.

Det er ikke nødvendigvis det frie markedet i seg selv som er problemet. Problemet ligger i den politiske styrte avviklingen av og forbud mot oppvarming av boliger med fossile energier samt enorme avgifter på CO2. Dette kombinert med rådyr, ulønnsom, subsidiert og destabiliserende satsning på vindkraft, elektrifisering og el-biler, har skapt et marked styrt av politikere og ikke av de frie markedskreftene.

Les også: Det grønne skiftet detonerer nå som et prissjokk for folk

Vi hadde aldri fått noe i nærheten av det grønne skiftet, og dansen rundt den klimahysteriske subsidiefinansierte pengemaskinen som vindbaronene fråtser rundt, om ikke dette var styrt politikk.

På toppen av det hele avvikles pålitelige og billige energikilder som gass-, kull- og atomkraft i hele Europa. Det er ikke det minste rart at det blir energimangel, energifattigdom og priser som skyter i været. Folkene har i realiteten kun ett valg og de er tvunget over på elektrisk oppvarming. Dette er ikke lenger frie markedsmekanismer men en planøkonomi som nå er i ferd med å kollapse! Slik som planøkonomier alltid gjør!

Strømprisene

Strømprisene er ene og alene et resultat av en villet politikk basert på det grønne virus og etablering av et regelrett planøkonomisk «markedssystem». Naive grønne politikerne har trådt inn i Parisavtalen og tror de kan skape markedet i deres bilde med reguleringer og avgifter. Handelen med CO2 sertifikater er selvsagt blitt et regelrett svindelsystem hvor smarte utenlandske aktører tjener seg søkkrike på kjøp og salg av sertifikatene.

De greier i sin «klokskap» også å påstå at kablene til EU skaffer oss energisikkerhet og skal vist nok redde oss når vi mangler strøm??? Der var ingenting å redde før den grønne klimagalskapen satte i gang en galopperende skakkjørt planøkonomi med elektrifisering, vindmøller og elbiler. De har rasert både naturen og vårt velfungerende vannkraftsystem hvor vi hadde nok energi og energisikkerhet.

Les også: Fyring med gassovn er nå billigere enn strøm!

Men så kommer alltid argumentet om at det har vært lite nedbør og vannmagasinene er lave. I 2003 var fyllingsgraden nede på 16% og vi fikk en dobling av prisene fra 36 til 66 øre/kWh. Høsten etter var prisen tilbake på 35 øre. I dag er fyllingsgraden på 69% og vi har allerede nesten 10 gangen i pris. Så å argumentere med fyllingsgrad eller vannmangel er ren bløff!!!

Årsaken til den galopperende strømprisen er ene og alene bestemt av samtlige politikere på stortinget og i EU. På grunn av klimahysteri har de lagt ned kull-, gass- og atomkraftverk, satset på upålitelige fugledrapsmaskiner som må ha balansekraft fra annet hold. Ergo overføringskabler! Når så strømmen er gjort til en markedsvare og CO2 avgiftene settes opp så er oppskriften på en energikrise spikret i det planøkonomiske markedet hvor det er politikerne som sitter med tommelskruene.

Kinavirus og klimavirus

Nå har vi måtte leve under strenge restriksjoner, nedstengning og store begrensninger i bevegelsesfriheten på grunn av et virus fra Wuhan i Kina. De har mot folkets vilje og store faglige protester allerede innført vaksinepass etter rene diktatoriske metoder. Vi har ennå ikke sett bruk av dette utført i praksis men det ligger klart om de skulle ønske å dele befolkningen i de rene og de urene uvaksinerte.

Men det aller farligste viruset vi står overfor nå er det grønne klimaviruset. Parisavtalen og politikken bak dette føles av mange som ensretting og en fullstendig korrumpering av vitenskapen. Vi må tilbake til Galileo sin tid før vi finner lignende religiøse doktriner som setter vitenskapelig kunnskap så til grader til side, til fordel for dogmatisk kvasi-religiøs politikk.

EU og Endetiden

Barneprofeter har ofte i historien blitt trukket frem av geistlige. De brukes som «skjold» og for å legitimere deres vanvittige påstander når logikken brister og et religiøst budskap skal bankes inn. Det regelrett religiøse oppstyret rundt st. Greta Thunberg og klima-sekten i EU bekrefter i realiteten det som voksne realister som er utenfor sirkuset ser:

Klimakirken har talt – Det er umoralsk å tvile! – Vantro skal ikke slippes til!

Det som er åpenbart og logisk å forstå fremstilles som konspirasjoner og fornektere. Argumenter fungerer ikke og NRK har til og med opprettet en klima-politisk avdeling som skal påse at klimakirkens budskap fremlegges etter rituelle korrekte prosedyrer. Kun kirkens autoritære og vedtatte lære skal bringes fram for undersåttene.

Les også: Klimakrise: Et massehysteri ute av kontroll

EU har utviklet seg fra en god tanke men vi står nå nok en gang overfor kansleren i «Das Reich» som via økonomisk politikk regelrett invaderer og overstyrer de nasjonale selvstendige økonomier. Frihandel og mangfold er blitt erstattet med et EU-imperium som styrer sine kolonier som vasallstater.

Galskapen til denne eliten, som i stor grad også Norske politikere ser opp til, med en mangefarget glorie på jakkeslaget begynner å bli åpenbar for Det Norske Folket! Vi betaler enorme summer i avlater til klimakirken, samtidig som Det Norske Folket flås både med strømpriser ute av kontroll og en klimafascisme som tres nedover hodene vår som politikk for «det felles gode».

Grandiose planer, hårete mål og megalomane vyer er blitt herskeklassen sine elitære visjoner. Hovmod står for fall, og EU imperiet vil – som alle andre fantasislott – falle! Det vil falle hardt og endetiden synes å være ganske nær!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube