Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Terje Søviknes løy om Acer! Prissjokk på strøm er ventet i vinter!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Juli måned 2021 hadde høyeste strømpris noen sinne med ca. 70 øre. Med nettleien snakker vi om ca 1,4 kr. pr kWh. og det skal stige dramatisk til vinteren!

Nå får dere realitetene om den imaginære klimakrisen deisende ned i fanget på grunn av samtlige politikere på stortinget sitt vanstyre av energipolitikk og klimatiltak.

Her sier kraftselskapet rett ut det som Terje Søviknes i FrP garanterte ikke skulle skje. Økt kabelkapasitet og derved økt salg til utlandet har tappet ned våre vannmagasiner og presser strømprisen opp til nye skyhøye og rekord-priser.

Kraftriket forteller på sine nettsider:

«2020 var et år med rekordmye nedbør, det førte til at vi fikk de laveste strømprisene vi har hatt på veldig lenge. 2021 er et år der noe av det motsatte har skjedd. Vi har fått mindre nedbør enn normalt og prisene på kull, gass og CO2 har steget til rekordhøye nivåer. Dette sammen med at kabelkapasiteten mot kontinentet er større enn i 2020 har ført til at vi har fått rekordhøye priser.»

Analytikere mener sågar at prisene fortsatt er for lave sammenlignet med de kontinentale prisen. Vi må derfor forvente at prisene vil stige utover høsten og være høye gjennom hele vinteren.»

Analytikere mener sågar at prisene fortsatt er for lave sammenlignet med de kontinentale prisen.

– Kraftriket

Kontrollen på arvesølvet vårt er gitt til EU med FrP sin velsignelse.

Her ser vi Terje Søviknes i intervju mot Kurt Pedersen (nå i Demokratene) i NRK beroliger det Norske folk om at Acer IKKE vil føre til økte strømpriser. Altså en blank løgn fra FrP og Søviknes sin side. I dag har vi fasiten og dette kommer fra bransjen selv, som jeg tror vi må anse som både en pålitelig og kompetent kilde.

Kurt Pedersen er ikke nådig i sin kritikk av politikken her. «Dette er noe dere har diktet opp i fylla på et hotellrom i EU» slenger han ut og fortsetter «Først tok dere fra oss oljefyren, nå er dere i ferd med å fjerne vedfyring også. Igjen sitter vi med kun strøm. Hva skjer når strømmen svikter i minusgrader? Hvor er det blitt av energisikkerheten vår i landet?» – tordner en engasjert Pedersen.

Les også: Så du tror du har klima-angst? Nå skal du virkelig få angst!

Stiger ytterligere fremover

«Det ser ut til at strømprisen vil fortsette å stige, spesielt i sørlige deler av landet. Enkelte analytikere mener at prisen i Norge per i dag er for lav, til tross for at den er høyere enn noen gang. Årsaken er at både døgnprisen, men ikke minst de fremtidige prisene på kontinentet og da spesielt i Tyskland, ligger langt høyere enn hva fremtidsprisene i Norden viser.» – Kraftriket

Edit: 25/8/21 07:45 Minde ordfeil korrigert.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube