Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Er Høyre i lomma på FN og World Economic Forum (WEF)?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Leder av Vestfold og Telemark fylkeslag, Torgny Lars Bakken, stillet følgende spørsmål på Erna Solberg sin FB profil.

«Siden Høyre har latt seg politisk korrumpere av FN, ved at blant annet partileder Erna Solberg har vært engasjert av FN for å implementere de såkalte bærekraftsmålene siden 2016, så er det også grunn til å spørre seg om Høyre i det hele tatt er i posisjon til å stille kritiske spørsmålstegn ved FN´s politiske narrativer; ikke minst i klimapolitikken, som ligger til grunn for de høye strømprisene.

Siden Høyre også har tette forbindelser til World Economic Forum, som har tegnet det politiske virkemiddelkartet for at FN etter Sosialistinternasjonalens fremste politiske målsetting, skal kunne innføre «en ny økonomisk verdensorden» og en sterkere «FN-ledet verdensorden», så er det også grunn til å spørre om Høyre stiller seg bak Klaus Schwabs politiske visjoner og veikart; «The Great Reset». Børge Brende (H) har tross alt vært president i World Economic Forum siden 2017!

Helt sentralt i WEF´s virkemiddelkart har også en covidpandemi blitt inntegnet, lenge før Covid 19 faktisk brøt ut. Det er også klart at Bill Gates og vaksineindustrien systematisk har korrumpert organer som WHO over lengre tid, og bidratt til at WHO´s definisjonen av en pandemi ble endret (2009) i likhet med at forståelsen av immunitet ble endret (2020). Endringen innebærer at man nå kan slå pandemialarm ved enhver smittsom sykdom, og at den eneste veien til flokkimmunitet går via vaksiner. Hvorledes kan Høyre ha åpnet landets pengebinge for en industri som opererer under slike rammer?

Hvilke kommandolinjer råder når Høyre (og andre partier med nær tilknytning til den samme maktstruktur) treffer sine politiske beslutninger?

Er FN og WEF´s politiske visjoner og narrativer samsvarende med Høyres politikk?

Høyre stiller seg nå bak en politikk hvor staten raner og ofrer norske husstander og eksisterende kraftkrevende næringsliv på klimapolitikkens alter!

Når ble det forresten høyrepolitikk å la seg engasjere av FN (Les gjerne Sosialistinternasjonalen) for å implementere en markedsmanipulerende politikk bestående av klimaskatter, klimaavgifter og klimasubsidier?

Når begynte egentlig høyrefolk å tro på at menneskeheten kunne styre gradestokken utenfor vinduet ved hjelp av høyere strømpriser, skatter og avgifter for å redde verden?

Når ble FN-initiert planøkonomisk markedsmanipulasjon en foretrukket økonomisk retning i Høyre?

…og hvorfor ble det slik?»

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube