Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Kevin Nielsen

Er Covid-19 narrativet i ferd med å gå i oppløsning?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Vi ser nå forhåpentligvis enden på korona historien. Dette har vært omtalt som en «pandemi», men kan det være slik at dette egentlig er som mange av oss har mistenkt: en «plandemi». Pandemien tok oss med storm i mars 2020, og selv var jeg en av de som faktisk var redd for korona. Frykt for korona avtok den sommeren, min oppfatning etter dette er at tiltakene har vært fånyttes og sannsynligvis helt uten virkning.

Magien ligger i det åpenbare: I influensasesongen 2017/18 omkom det ca 1400 mennesker. Dette var en relativt hard influensasesong, og langt dødeligere en covid-19 som vi nå har hatt i 2 år. Resultatet her er ca 1400 døde, altså røfflig 700 pr år. Noe av «magien» her er at influensa døde finnes ikke, borte…. Personlig tror jeg lite på magi, det meste har en helt naturlig forklaring. Om du fikser litt på et regnskap, så dukker gjerne tallene opp igjen i en annen post, mens summen er fortsatt den samme…..

Det som fremstår som et rådende paradigme i Norge er at da corona kom, så sørget de tiltakene vi satte i gang for at det ikke utartet seg og ble så ille som land som særlig Italia og Spania. Fra Storbritania ble det også meldt om høye dødstall. Det å begynne å stille seg spørsmål til etablerte fakta er tabubelagt, mediene har jo her gjort en fantastisk jobb med å sette en støkk i befolkningen. Folk er stort sett skremt til taushet, det er først nå vi begynner å se at det lettes på trykket.

Begravelsesagenten John O´Looney I Storbrittania er en som har fått situasjonen godt inn på livet. Gjennom den første delen av pandemien (før vaksineringen), var han vitne til at alle mulige dødsfall, covid eller ikke, ble innrapporterte som covid. Antallet begravelser var ved det normale, helst litt under normalen. Han kunne altså melde om relativt rolige dager.

Den store forandringen kom samme uke som vaksineringen startet opp, det kom inn døde med veldig mange udefinerte årsaker, plutselige dødsfall. Looney kunne bekrefte at de han fikk inn, ofte var oppsvulmede i brystpartiet, og veldig mange relativt unge mennesker i sin beste alder.

Begravelsesagent John O´Looney

Nå kan det se ut som at leken med å gi «de uvaksinerte» skylden for covid har begynt å gå litt av moten, folk ser selv at vaksinen ikke virker eller hadde den ønskede effekten. Det at det skulle komme en vaksine kunne man kanskje forvente, men mange fagfolk har reagert at den kom veldig fort, kan man spørre seg om vaksinen en en del av planen? Det begynner også å komme inn informasjon om at det har vært tilgjengelig godt fungerende preparater for å behandle covid-19 på et tidlig stadium, dette er relativt rimelige medisiner, det kan tyde på at det ikke var nok penger i det…. Den fascistiske holdningen til myndighetene vedrørende vaksine er der fortsatt. Du skal altså ikke kunne velge om du skal ta vaksinen eller ikke! Hvor kom dette fra? Dette er et alvorlig brudd på retten til frivillig samtykke, du skal informeres som hva du skal medisineres med, og du skal informeres om eventuelle bivirkninger. Den virkelig store bomben, som enda ikke har gått av, er det faktum at vi har en overdødelighet i øyeblikket på 15-16%, med kunnskapen blant annet til Looney er dette et faktum som burde få helsemyndighetene til å stoppe all vaksinering umiddelbart.

Vi har hatt hendelser som Kings Bay ulykken, Aleksander Kielland, 22 Juli. Dette er hendelser som har satt nasjonen på prøve og latt det knake i sammenføyningene. Det skal derfor ikke så mye fantasi til for å forstå at håndteringen, og konsekvensene av dette som har skjedd oss gjennom siste to år, sannsynligvis er nok til å sette Norge i en konstitusjonell krise. Vi som er her er tidsvitner skal være her og følge opp prosessen videre. Jeg kan ikke se for meg noe annet enn at dette kommer til å ende opp i et rettslig etterspill, forarbeidene til dette er allerede godt i gang, ledet an av den tyske advokaten Reiner Fuelmich som står i spissen for et verdensomspennende team av advokater som for tiden er i gang med det de har kalt Grand Jury.

https://grand-jury.net

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube