Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

EU-agenten Jonas Gahr Støre innfører apartheid, tvangsvaksinering og oppsigelser

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det er nesten så man ikke tror det er mulig men den som sover i timen nå vil snart våkne opp i det mest ekstreme totalitære regime Norge noen sinne har sett. Så alvorlig er det!

Regjeringen med Støre i spissen jobber nå hardt for å innføre et permanent Coronadiktatur i Norge. Det nye forslaget som er på høring omfatter både tyranniske regler for befolkningen og gir myndighetene utvidede muligheter som har elementer fra både apartheid og Nazitysklands interneringsleirer.

Det er bare en -1- ting å si. Del, del og del denne artikkelen til så mange du kan. Få folk til å protestere her slik at vi slipper å våkne i et diktatur!

Artikkelen er basert på video fra Pål Steigan. Se nederst *)

De milde og nesten frivillige tiltakene vi har hatt til nå vil, dersom de nye forskriftene blir vedtatt, fremstå som kosete anbefalinger mot hva de kan iverksette neste gang. Her er en kort opplisting av hva de kan gjøre etter det nye forslaget:

  1. Rettsstaten settes til side og smittevernstaten innføres
  2. Der gis adgang til tvangsvaksinering
  3. Uvaksinerte nektes samvær med andre mennesker
  4. Hastegodkjente vaksiner skal behandles som vaksiner
  5. Uvaksinerte nektes tilgang til transport og offentlige steder
  6. Uvaksinerte skal nektes lønn

Angående 1- Smittevernstaten

Lovforslaget er i sin helhet en gruoppvekkende oppvisning i hvordan man innfører tyranni, tvang og en politistat hvor den normale rettssikkerhet til mennesker blir satt bort. Når mennesker protesterer mot vaksinering under tvang vil de i realiteten nektes samvær, nektes offentlig opptreden, nektes lønn og blir deretter oppsagt. Vil ikke forundre meg om du også mister trygderettighetene dine slik at både, sykelønn, uføretrygd og pensjon stanses.

Vi har nå fått en forsmak på hva demokratier verden over er i stand til overfor sine egne underkuede borgere. Både i fra Canada, Australia, Tyskland, Frankrike, New-Zeeland og mange flere har vi sett gruoppvekkende bilder hvor politiet regelrett tramper ned fredelige motstandere.

Angående 2 – Tvangsvaksinering

«Av bestemmelsen følger at dersom det er avgjørende for å motvirke et alvorlig utbrudd av en allmennfarlig smittsom sykdom, kan departementet i forskrift bestemme at befolkningen eller deler av den skal ha plikt til å la seg vaksinere.»

Hva dette vil bety i form av bruk av tvangsmidler som politi, overgrep, internering, direkte nedleggelse i bakken og injisert ufrivillig med sprøyter kan man bare fantasere om. Bare dette varsler om ei framtid vi aldri har sett tidligere sier Pål Steigan i videoen.

Angående 3 – Nekte samvær for uvaksinerte

«Dersom et alvorlig utbrudd av en allmennfarlig smittsom sykdom har oppstått, kan departementet i forskrift bestemme at personer som ikke er vaksinert må oppholde seg innenfor bestemte områder, skal nektes deltakelse i organisert samvær med andre, for eksempel i barnehage, skole, møter eller kommunikasjons-midler, eller må ta de nødvendige forhåndsregler.»

«…bestemte områder…» Her legges det altså til rette for rene interneringsleire eller konsentrasjonsleirer etter mønster fra Hitler-Tyskland og Apartheid sine skrekkregimer. Dette er faktisk gjennomført både i Australia og i New-Zeeland. Den som ikke tar dette seriøst nå og melder i fra vil snart befinne seg i en leir i en eller annen form.

Angående 4 – Hastegodkjente vaksiner

Dette betyr at de med loven i hånd kan injisere befolkningen med «vaksiner» som slettes ikke er vaksiner men er preparater på eksperimentstadiet. mRNA fra bla. Pfizer har aldri vært benyttet tidligere som vaksiner og heller er ikke den genmodifiserende messenger RNA (mRNA) aldri testet på mennesker før. Vi kan trygt slå fast at vi er forsøkskaniner i den nye globalistiske verdensordningen.

Uansett så har produsentene sørget for juridisk ryggdekning slik at de ikke kan bli saksøkt, uansett hvor mange de dreper eller lemlester. I vårt tilfelle er det staten som opptrer som Dr. Mengele.

Angående 5 – Uvaksinerte nektes adgang

«Departementet mener det kan være aktuelt å stille krav om at vaksinasjon eller gjennomgått covid-19 sykdom trengs for å besøke restauranter kaféer og barer.»

De uvaksinerte skal ikke ha tilgang til offentlig transport, kafeer eller tilsvarende. Dette har vi sett gjennomført i Tyskland, Italia, Østerrike og en rekke andre land. Dette var slik Apartheid ble gjennomført med segregering i praksis. Det var dette de svarte ble utsatt for i Sør-Afrika. Kampen mot passlovene var det helt sentrale i kampen mot Apartheid.

Passene er slaveri og nå innfører altså AP med Støre i spissen denne formen for slaveri i Norge.

Angående 6 – Uvaksinerte skal nektes lønn

«Det vil også bli nødvendig å vurdere hva som kan bli rettsvirkningene av å bli nektet adgang til arbeidsplassen på grunnlag av manglende koronasertifikat. Til det siste må det for eksempel tas stilling til om arbeidsgiver vil ha lønnsplikt for en uvaksinert arbeidstaker som nektes adgang til arbeidsplassen og som ikke f.eks. kan arbeide hjemmefra, eller om arbeidstakeren vil måtte ha fri uten lønn.

Eventuelt må det vurderes om manglende koronasertifikat skal kunne gi grunnlag for personalmessige forføyninger, i ytterste konsekvens oppsigelse eller avskjed.»

«…fri uten lønn…» Tygg litt på den formuleringen. Dette betyr at du som uvaksinert innvilges fri uten lønn av den storsinnede staten. Eventuelt så kan du få sparken om du ikke vaksinerer deg.

Dette er gruoppvekkende

Dette er så gruoppvekkende toner at jeg er totalt enig med Pål Steigan i alle hans konklusjoner at her må samtlige av landets fagorganisasjoner kaste seg rundt å våkne opp. Privatpersoner, bedrifter og politikere må gå sammen om et opprør mot planleggingen av den største frihetsberøvelse noen sinne.

Det er bare en -1- ting å si. Del, del og del denne artikkelen til så mange du kan. Få folk til å protestere her slik at vi slipper å våkne i et diktatur!

*) Dette innlegget er basert på denne video fra Pål Steigan

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube