Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Beskjed til ungdommen: Vi har ingen klimakrise…

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

…og CO2 er ikke forurensning, men livets gass!

Stort sett de beste klimaforskere i verden, hvorav flere tidligere var en del av IPCC, har sluttet der og går nå sammen imot FN sitt narrativ om en menneskeskapt klimakrise basert på CO2.

De som virkelig studerer klimaet fra alle dens komplekse sider tar hensyn til geologien, paleoklimatologien, astronomien, fysikken, meteorologien og kjemien for å nevne noe, oppdager snart de sammenvevde komplekse naturlige sykluser.

Bevisene for at det er naturlige sykluser vi opplever hoper seg nå opp til en overveldende mengde. Denne glimrende filmen fra forfatteren David Siegel, går gjennom de fleste historiske klimatiske sykluser og variasjoner samt kommer med noen kvalifiserte spådommer for fremtidens klima.

Beskjeden er enkel: CO2 har ≈null effekt på klima og vi har ingen klimakrise.

Et av de klareste bevisene på at det er solen som varmer opp planeten er temperaturmålingene fra de flytende ARGO havbøyer. De viser en oppvarmings trend på ca. 0.04 grader Celsius pr. 10-år, eller ca. 0,4 pr. 100 år. 

CO2 har absolutt ingen evne til å påvirke temperaturen i havet da infrarød stråling fra CO2 ikke kan trenge ned i havet, men like fullt er det observert en økning av temperaturen i havet. Med andre ord er det kun solen som står igjen som den eneste faktor som kan tilføre havet disse enorme energimengder.

Selv NASA med sin nye satellitt i L2 forteller at det er skyene og jordas albedo, som modulerer innkommende stråling og er av ytterste viktighet for klimaet og de endringer i skydekke som er observert siste 40 år.

Noen linker til gode nettsider om klima både fra forskere og vitenskapsfolk (flere har nyhetsbrev du kan abonnere på): 

PS! Setningen «CO2 har null effekt på klima og vi har ingen klimakrise.» er endret til «CO2 har null effekt på klima og vi har ingen klimakrise.» da Faktisk.no henger seg opp i lingvistisk fjas og ikke vitenskapelige realiteter. – (red. anm. 10.5.2023)

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube