Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Norsk bokmålEnglishDeutsch
Einar R. Bordewich

De fem naturlige årsaker til klimaendringer

Støtt vårt arbeid mot propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

En klimaalarmist og økolog blir klimarealist når han studerer og finner sammenhengene i naturen!

Emeritus direktør og miljøvernforkjemper og tidligere klimaalarmist Jim Steele har produsert en rekke fantastiske videoer som oppsummerer hans funn med basis i hans utdannelse som økolog. Et studie som også tar for seg samspillet mellom arter og det miljø eller klima de lever i.

I boken hans «Landscapes & Cycles» tar han også for seg hvordan han som økolog sakte forandret meningen fra å være med på klimahysteriet til å bli en skeptiker som faktisk ser fordelene naturen og mennesker har av den svake naturlige oppvarmingen som finner sted. Han presiserer at det ensidige fokuset på vårt karbon-fottrykk tar fokuset vekk fra ekte og virkelige saker innen klassisk miljøvern.

Jim Steele er nå medlem av CO2 Coalition som har som formål å opplyse folket og politikerne om viktigheten av CO2 i atmosfæren, både for planter, mennesker og økonomien vår. De jobber for en fornuftig politikk som baserer seg på ekte vitenskap, klassisk miljøvern og ikke følerier og massehysteri.

Han har til nå produsert ferdig fire av de fem filmene som hver er på ca. 20 minutter. Disse tar for seg de store globale transportsystemene for utjevning av energien som tilføres jorden via solen. Hans store oppdagelse er at alle disse fem variasjonene henger sammen og påvirkes av vandringen til Den intertropiske konvergenssonen (ITCZ Intertropical Convergence Zone)

  1. Vanntransporten i Atlanteren
  2. De polare jetstrømmer og ekstremvær
  3. La Nina varmer verden
  4. Landskapet endres
  5. Skyene

Her er den første av hans videoserie:

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: