Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Dramaet er over, fornuften seiret! Norge Først!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Kent og Ina trekker seg fra Demokratene. Det solo-kjøret de hadde begitt seg ut på med den til stadig konfronterende linjen mot fylkeslederne ble for mye.

Sentralstyret fikk til slutt et samlet parti i mot seg og den linjen de hadde lagt seg på, og de ble derfor formelt avsatt av det overordnede organet landsstyret.

Nå er dramaet over og vi kan på Landsmøtet den 21. mai, velge nye krefter og få til et samlet og styrket parti som setter fokus på saker og  «Norge Først!»

Der ligger inne et forslag om at vi endrer slagordet til «Norge først!»

Sannelig fikk jeg ikke rett når jeg i forrige artikkel spekulerte i One down! Two to go?

Loading

Les også:  Eventyret om de fem professorer og lektoren de ikke kunne målbinde
Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

2 kommentarer

 1. Dessverre så er det de som sto i medias fremste rekke å drev Demokratene frem og jobbet for at partiet kom der de var et par uker før valget og TV2 kom og snakket med Geir Ugland Jacobsen som Kent Andersen sa, da datt luften ut av bobla.
  Det samme skjedde med Kystpartiet da lederen et par uker før valget uttalte når NRK snakket med lederen hvem Kp skulle samarbeide med om de kom i vippeposisjon da kom det kontant Ap noe ingen andre ville. Da var vi gått på vei opp og vi viste igjen på menings målingene, jeg tror det var 3,1% ja det var over tre prosent.
  Da sprakk bobla til nesten null siden ble partiet der, nå kan de vel bare legge Kp ned.
  Så er redd det samme kan skje nå med Demokratene, når arbeidshestene slutter og dra lasset og de som tror alt går av seg selv skal overta jobben med administrasjonen av partiet og holde orden på alt medlemslister +++++ mangt og mye.
  Jeg håper ikke det skjer, men en vet aldri etter et slikt oppgjør har skjedd, en nedgang vil det komme, så spørs det, hva skje utad i parti organisasjonen i lokale lag, blir de splittet opp, gir noen opp som støtter Kent Andersen.
  Så hvem støtter hvem etter dette.?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: