Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Fra den gode sosialismen til akademias narsissistiske arena for skuespill: Politikken

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Canadas statsminister Justin Trudeau er det ypperste eksempel på akademias skuespill og den narsissistiske verdensanskuelse som herjer ikke bare Norge men i stor grad hele den vestlige verden.

Politikere med de rette ordene, den rette opptreden, den rette fremtoningen, det rette smilet og den rette påtatte globale moralen med uendelig omsorg for alle mennesker, foruten fienden på “ytre høyre”. Som et glansbilde og forbilde for barn flyter ordene ut i rett rekkefølge og med innstuderte pauser og trykk på de rette plasser. Manuset er skrevet og innøvd gjennom en lang politisk karriere blottet for arbeiderklassens tradisjonelle håndverk, arbeid og slit.

Det er få Norske politikere som klarer å nå opp til Trudeau sitt nivå på skuespill for verden, men de strever virkelig etter å få det til.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Når skuespillet rakner da kommer brunbeisingen

Det er den berømte Kanadiske psykologen Jordan B Peterson som ser rett igjennom skuespillet til Trudeau, og derved store deler av den politiske akademia også i Norge. Derfor kan han på faglig grunnlag fra psykiatrien sette diagnosen: Ideologiske besatte narsissister. 

Det er spesielt Trudeau sin behandling av deltakerne i Freedom convoy mot vaksinetvang, som får Peterson til å advare så sterkt mot denne tyrannen i støpeskjeen. Trudeau’s angrep på de fredelige demonstrantene som høyreekstremister finansiert MAGA bevegelsen i USA, faller ikke bare på sin egen absurditet, men er også et tegn på at han er fullstendig løsrevet fra virkeligheten. Trudeau nevnte at de brukte både hakekorset og det “Konføderale flagget” til Amerika som et hatsymbol og eksempel på hvem som står bak.

Petersen påpeker at selv om du finner en person med hakekorset og en med det konføderale flagget blant de 10 tusenvis av demonstranter, så kan settingen deres like gjerne være at de mener Trudeau og hans regime er totalitære eller at de er plantet der for nettopp å kunne bruke slike argumenter. 

Dette er bare ett av utallige eksempler hvor Jordan Peterson påpeker at Trudeau rett og slett lyver folk direkte i fjeset på kamera og at han har ingen problemer i så måte, for å opprettholde masken og skuespillet han kjører. Det er eksakt det samme har vi sett hos Jonas Gard Støre som til og med ble tatt på fersken i å lyve på under et TV 2 opptak.

Generelt ser vi det tilsvarende her hjemme i diskusjon etter diskusjon med individer på den radikale venstresiden. Når argumentene er manglende så kommer både brunbeisingen og personangrepene på helt ordinære tradisjonelle sosialdemokratiske og normale konservative verdisyn.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Høyreekstrem og rasist?

En meget god beskrivelse på hva som skjer eller har skjedd i samfunnet ble ført i pennen av Peter Wisting på Facebook så derfor siterer jeg hele hans innlegg her:

Jeg observerer at medienes definisjon på en «høyreekstrem» kontinuerlig utvides og omfatter stadig flere i den norske befolkningen.

Fra å være en merkelapp forbeholdt antidemokratiske grupperinger som tilkjente seg den nazistiske eller fascistiske ideologi, rammer definisjonen i dag så bredt at også helt vanlige mennesker som er opptatt av den norske kulturarv og sterk kritisk til fremmed ukultur også befinner seg der.

Mens «nasjonalistene» skal fordømmes og ties, skal islam og annen ukultur trykkes til nasjonens bryst. Det at sistnevntes tilhengere bekjenner seg til en ideologi som både er antidemokratisk, sterkt kvinnefiendtlig og hjemler strenge avstraffelsesmetoder for homofile og annerledestenkende later ikke til å bry den norske befolkningen. Det er vår egen kulturarvs fanebærere som må nedkjempes.

Samtidig som vi på inn- og utpust heier på hijaben og andre islamske skikker og symboler skal det norrøne, som representerer vår tidlige kulturarv, fordømmes. De historieløse har bestemt at Fenrisulven, Midgardsormen og andre norrøne symboler skal kobles til høyreekstreme ideologier fordi enkelte grupperinger på denne flanken har tatt det i bruk. For oss som følger historien representerer disse symbolene en fascinerende og stolt kultur som er en del av vår herkomst.

Det er rimelig absurd å leve i en tid da rettskafne mennesker som innehar de verdier et godt samfunn burde verdsette defineres som problemet.

Sannelig har vår tids generasjoner snudd det hele på hodet.

Peter Wisting

Sosialismens arbeiderbevegelse under falskt flagg!

Den tidligere sosialistiske arbeiderklasse som har kjempet frem de fleste rettigheter vi har eksisterer ikke lenger under den fane vi ser i dag. Vi har stort sett vokst opp med at vi kunne stole på våre myndigheter og institusjoner basert på fellesskapets grunnleggende verdisyn som et folk og en nasjon.

En arbeiderklasse som ble politikere og hadde kjent både arbeide og den politiske kampen på kroppen. En arbeiderklasse med politikere som tok vare på Norge, dets folk og sikret våre egne verdier.

Nasjonaliseringen av olje verdiene, opprettelsen av Norges økonomiske sone med 200 nautiske mil, hjemfallsretten, allemannsretten, arbeidsmiljølovene, skole- og helsesystemene  er eksempler på nasjonal sosial tenkning og praktisk politikk som den politiske arbeiderklasse tidligere sikret og som i dag sikrer Norges velferdssamfunn, dets borgere og nasjon, og derigjennom bygget tillit. Den tilliten er i dag revet vekk.

En ny type mennesker har nå blitt politikere. Dette er ikke tradisjonelle arbeidsfolk men sønner og døtrer av arbeidsklassen som slet og strevde slik at de skulle få seg en utdannelse og slippe deres eget slit. Det er ikke vitenskapsfolk, sosialfagene eller ingeniører som blir politikere i dag, men det rekrutteres i stor grad fra offentlige stillinger blant læreryrkene og samfunnsfagene. Gjerne direkte fra utdanning til politikken.

I tillegg har kvinnelige politikere i dag gjennomsnittlig 1,5 år lengre utdannelse enn sine mannlige kolleger. Ellers er fordelingen på utdannelsen ganske jevn mellom partiene. Kilde

Det er altså relativt skoleflinke kvinner og menn direkte fra samfunnsfagene som nå besitter samtlige posisjoner og bestemmer politikken vår. De er oftest uten realfaglig kompetanse men er uansett politisk parti opplært i den samme akademia som dyrker konformitet, skoleflinkhet, akademisk lydighet og konsensus over alt annet. De er breddfulle av kunnskaper men har ingen visdom.

Skriver de en oppgave som motsier konsensus innen klima, globalisme, innvandring, vaksinasjon eller helse så er du dømt til en lavere karakter eller kanskje endog stryk. Folk har til og med blitt sparket fra jobbene sine når de henter informasjon fra alternative kritiske kilder som Resett.no, Rights.no eller Document.no. Hvor absurd er ikke det?

Sosialdemokratiets fall til det narsissistiske skuespillet fra akademia!

Blant disse skoleflinke fra akademia finner narsissistene lett innpass og rask fremgang i politikken. Er du skråsikker, eplekjekk, snakkesalig og ego fiksert vinner dem raskt posisjoner. De vet hva de skal si. De kjenner igjen spillet fra det skoleflinke studiet i akademia. 

De er verdensborgere og utbasunerer lett og uten refleksjoner på konsekvenser at alle mennesker er like og har rett til det samme. De er visjonære, har hårete mål og drømmer globalt. Prestige, penger og makt er deres vei og de glemmer lett hvor de bor og hvordan en seng skal res opp, mens de pendler til stortinget.

De er totalt frakoblet den opprinnelige arbeiderklasse og virkelighetens realpolitiske verden med Putin, Kina, USA, bio labber, drap, ondskap, narkotika, overgrep, ekte rasisme og voldtekter. De kjenner ingen som jobber med gutta på verftet, til sjøs eller i fabrikken.

De svelger nyheter fra deres likesinnede i main stream media ukritisk som fakta og kaller divergerende syn for ekstremister og et angrep på demokratiet. De er akademias narsissistiske skuespill og kjører en ideologisk agenda hvor personligheten er visket vekk, nøyaktig slik Jordan B Peterson beskriver dem. 

De kan enkelt byttes ut og du merker ingen forskjell i politikk, snakkemåte, personlighet eller agenda. De er roboter og offer for hele vårt utdanningssystem. De tror de produserer unike tanker og tenker selvstendig, men de plaprer bare etter de bøkene de har lest. Det er derfor det nesten ikke spiller noen som helst rolle om det er rød eller blå side som dominerer politikken i dag. 

Hvorfor gjør de så dette? Ifølge Jordan Peterson handler de slik alle narsissistiske personer handler: De vil bli kreditert for å ha høye moralske verdier og fremstå prektige uten å gjennomføre det arbeidet som er nødvendig for en gang i fremtiden å gjøre seg fortjent til slik heder.

Hvorfor velger Norske velgere slike politikere?

I valget mellom å følge flokken eller å skille seg ut og derved stikke hodet frem for hugg, så vil utvilsomt de fleste ironisk nok beinhard proklamere at de kan tenke selv, og fortsetter ukritisk videre med flokken. Det var jo nettopp deres eget valg.

Men her er det evolusjonen som spiller dem et puss. Nedarvet i nervesystemet vårt ligger en trang til flokkens mentalitet, for risikoen er langt mindre i flokkens sentrum enn i ytterkantene. Sånn er det bare.

Når flokken ledes av lettvinte karismatiske og narsissistiske ledere og disse igjen får sin feedback og bekreftelse fra NRK og MSM så skapes det en selvforsterkende negativ feedback loop det er svært vanskelig å komme ut fra.

Eneste veien ut er de som tør å stikke hodet frem. De som klarer å stå i shit-stormen. De som faktisk evner å reflektere dypt og lenge over tingenes tilstand, retning og veien ut. De som klarer å påpeke at Keiseren har ingen klær. Det er løgn, skuespill, penger, prestisje og makt.

Jordan B Peterson er en slik kraft. Demokratene.org er en slik kraft!

Tenk selv, tenk lenge! Norge først!

Einar R. Bordewich 
Organisatorisk Nestleder for Fylkesstyret VT,
Leder for Demokratene i Kragerø & Drangedal, 
samt Redaktør for Fakta360.no

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube